ez a hati mit parasztkodik eséssel...
ez a hati mit parasztkodik eséssel...
idei csúcsnál még duplázok...
szerk.: fúúú ez erős volt :-DDD
azért longosokat is paráztatják ám...nézzetek csak rá a nyugati indexekre most...a tegnapi -2.3 % után ismét zuhanás van.
Reggel volt ott a promt...mi lett belőle :D
egyszer jó lesz az tuti...én még tartom az összes shortot...tán nyerünk vele...Egon 23.100 -ra várja most. aztán mehet fel.
Jó lesz az...mennyi fedezeted van? :D
Szevasztok,
735ös short jó lesz vajon?...mer ilyenem lett úgy látom...beálltam reggel 435ön venni és 735ön adni...mondjuk nem gondoltam de utóbbi sikerült...most már főleg vennék 435ön :-D
szerk.: most akkor irány a 24K vazz...
nagyon nyögvenyelős most minden ezen a piacon...hiába itt az uborkaszezon..
csak az a jóslat nem akar teljesülni hogy : " sell in may ang go away""
vagyis teljesül..csak összel meg jóval magasabban tudod majd visszavenni a papírokat meglehet.
Vérkomoly...mint minden más ezen a szemétdombon :D
23750-ig majdnem 300 konti van a könyvben :O
most ez csak szivatás vagy valaki tényleg ennyire szabadulni akar tőle?
értem, persze...elolvasom a cikket...csak értenék többet angolul :D
No, munkanélküliségi adat piros lett...a másik kettő semleges... akkor eshetnek tovább.
még jön egy fontos adat majd.
engem is halálba szopat, realitásokhoz semmi köze és shortolni akarok :D
Szerintem meg épp hogy az.
Csak kívánni kell a jót és már megy is felfelé. A többi nem érdekes.
Bud, te még mindig hiszel abban, hogy a hírek és statisztikák közvetlenül mozgatják a piacot?
http://finance.yahoo.com/blogs/breakout/stock-slide-not-data-dummy-180607330.html
a cikk lényege, hogy mindenki rossz adatot várt, ezért az nem lehet az esés oka, hanem az, hogy
1. kis forgalmú, rövid, nyári hét van és kis forgalommal meg tduják mozgatni az árakat a rossz bácsik
2. csökkenő trend van, a 1340 egyértelmű ellenállás, a támasz 1300 körül.
nem kívánságműsor azt látom :-))) de néha azért jó lenne ha a tőzsde a realitásokat követné :D
Teljességgel szimpatikus, 23975-re van a hati short ajánlat, viszonylag nagyobb pakk.....
jaja sc nélkül nem lesz esés...