Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#387993 sbbacsi Előzmény: #387963

Mi nem tudjuk, de mintha mások már megint tudnák...

Esküszöm, ha ebből valami ilyen nagy hír lesz akkor a shortból maradt pénzemen vmi sörétest veszek és átugrom a pszáfhoz.

#387990 banyaiz Előzmény: #387970

Valakik látnak benne sztorit úgy látszik, vagy "biztos" tippet kaptak, vagy a vonalak azt mutatták kell zsákolniuk 24 k-n , vagy Vitya felvásárolja mnyp pénzből, vagy stb... :)

#387984 Lovax Előzmény: #387979

Sztem ha már long akkor 24000-ről pattanás után kell majd a korrekciót megvenni, nem felette. Valahol 23800-23500 között?...

#387979 Csilla76 Előzmény: #387972

majd 24k fölött:-), ha egyáltalán elmegy odáig nyáron. hű nyár van, érdemes odafigyelni mert csordogálni fog. persze felfelé:-)

#387968 Tavasz Előzmény: #387947

Volt már olyan életemben,hogy ajtót rugdaltam mérgemben.De az 2009 februárban volt.Most tudod mondtam,hogy van egy startégiám.Én leírtam,amikor vettem és tartom folyamatosan,volt hogy szar volt,de tartom magam az elveimhez.És egyenlőre kibírta.23300 Mol átlagom van.Ma még lehet OTPt veszek,mert a legmagasabb 6200 körüli vételem!Még picit költögetek.

Szóval nem alszom rosszul.Ha a stratégiám beborul az rossz lenne,mondtam is akkor felülbírálom.De leírtam a piac és a forint összefüggését szerintem

és bár most tettek bele egy két csavart,azért működik.Nincs itt nagy titok.

csak játék.ez már nem gazdaság,nem fundamentumok.csak a nagyok játéka

kicsit kiszedik a pénzünket longos stopját,shortos stopját.De nekik sem jó ha zakó van,mert akkor kiderül,hogy gáz van..:-)

nem hagyom magam.

És erre mondtam.ha majd gáz les,akkor mindegy milyen poziban ülünk.Senkinek nem lesz a pénz kifizetve.......mert egyszerűen nem lesz miből.Ennyi

addig marad a játék..:-)

#387966 Alexander Előzmény: #387961

Tartja még valaki a shortot? Kemény a buxikánk, a sikeres kereskedelem receptje kb. ez: Gondold át a legvalószinűbb forgatókönyvet, és tedd meg az ellenkezőjét a téteknél....

#387965 Hathor Előzmény: #387962

Na egy off tőlem, alán Herceg elnézi..

S&Pben kis emelkedő háromszöget nézek lilával, annak tetejét most vitte át, sárgával egy esetleges maci zászló. Amennyiben teljesül emelkedő háromszög célára az kb. emelkedő csati tetejére dobná az indexet, amjd onnan lefordulhatna, letörve a lobogót és tovább menve. Amennyiben elhadja tovább fel a zászló lobogót, és emelkedik, akkor elvetem a gondolatot.

http://postimage.org/image/1qyxxymlg/

#387963 banyaiz Előzmény: #387950

Bár lehet sztori a molban, ha részvényt vonnak be, esetleg megcsinálják ezt a nagy állami energiacéget amiről pletykáznak, nem tudom ez részvényeseknek mennyire lenne jó.

#387960 banyaiz Előzmény: #387950

Mol nagy értékű cég, de nincs benne sztori, vsz Otp-ben van a legnagyobb sztori buxban, csak most sérülékeny éveiben van. :) Hát ja főleg tavaly fogta vissza buxot az ámokfutás.

Herceg: fórum is leült mint bux, elért minket is forradalom. :)

Bud: nem azért mondom, persze eshet bármennyit úgy alakul a hangulat, csak kicsit hosszabb távon nézed ez a helyzet vsz amit írtam.