Shortosoknak VIP kiszálló...
340 a kt bazzeg... áhh.
Okés, azért mellékelek egy képet, hátha megjön a kedved :DD
esés 61.8as fibojáig? egy zászlóval fel, egy fordított fej-vállal fel, egy 23.100as visszateszt pattinccsal, 50órás fölött?
Na?? így se nem?? :)
én pedig ezt a xart nem longolom...20.000 fölött semmiképp..csak ilyen napon belül esetleg..de nem ma :D
Múlkor akkor kezdődött az esés, amikor longba szálltam. 24800nál 38db kontit vettem ha jól emlékszem, és 24820 volt a teteje... Ehez is érzék kellett...
ez a normális sajna.. majd pánikban lesz nagy.
BUD, amíg nem lépsz full longba, addig vár rád a piac :DD
ahogy Herceg föncsi mondja, majd 25K körül beszállsz longba és eshetünk :)
Egész évben lesz is .... akkor sosem esünk? :D
Tiltani kellene a shortot, mégis csak türhetetlen ami itt van :DDD
de forgalom sincs...OTP szelvényvágás után van ha jól tudom..és nulla a forgalom..vagy ez lesz a normális a MNYUP után ?
a bux mínuszban van. Mondom, hogy szarrá van shortolva a bux...
Ilyen nincs...hát ezt nem hiszem el..már pluszban vagyunk....pedig minusz 1.3 % on kéne lennünk legalább.
Na már pluszban is vagyunk :)
még szép ,-)
Árva gyereket megsajnáltuk.
Nem gondoltam, hogy tegnapi 23.100as visszateszt kérésem és onnan pattincs ma teljesülni is fog :)
500as kt kell :)
Most aztán megmutatja hogy mennyire jó üzletet csinált az állam,mert lám emelkedik a papír és milyen "olcsón" vették vissza,alig 150 milliárddal adtunk csak érte többet....barom :(
Valószínűleg ő maga se tudta, hogy ennyire piacbarát. Különben hagyta volna a népet nyugdíjtőzsdézni és nyerni.
Úgy mint Dózsát....ki az rák vérvörös,retkes,rongybatekert,faxa garázdálkodik a piacon most?
Egyszerűen ilyen nincs,csak a pösti mesében,vmi hír,pletyka,icipici indok lenne,éveket öregszem mert itt kereskedem,pedig most sem vagyok fiatal,korengedményes nyugdíjat indokol a béten való adásvétel :D
koronázzuk emg :D
Méghogy Viktor király nem piacbarát...Mollynak köszönhetően nagy esésektől óvja meg az országot,zemberek,spekulánsokoat és nem uccsó sorban a shortosokat!