Dobtam is a 680-as schortom.Nem bir esni.
Ezt a langyos vizes nyitást...mintha hambiban egy normál +-0,1% lett volna,hihetetlen ezt a totál érdektelenséget,itt senki nem mer kereskedni.
valami nagy lökés kéne még lefele..mert ez igy semmi....még a végén megveszik ezt is.
nincs pánik :) és előbb 340 volt :)
Mondtam, hogy oszd már el kettővel a kamattartalom vágyaidat, januárban nem volt annyi, amit kiszámolsz, 400 ma pánik napon teljesen jó.
Lehetne nulla is :DD
360 a kt:)
hát ez jó. 495. longok nagy része kiszórva. :) 400 a kt
Én zárom a shortot nyitóban, és 400 körül vennék is. Meglepne ha szignifikánsan az alá menne.
Tudunk
23495 nyitó: 287 kontival
MOLban 1800as nyitó kötés
OTPben kb 32K..
ez kész.. forgalom nulla
ez csak piti szivatás valaki részéről..nagy pánikot nem érdemes csinálni, azt a kártyát kijátszották...most más a taktika:-)
de engem érdekel..no meg a reál is. tudtok mondani előre egy nyitót? 9kor is jó lesz:-)
Waszi koma,
EUR/HUF 266.01-en, még a végén erősödni is fog :))
hihetetlen ez a piac, hogy semerre nem lehet belépni, unom már ezt az oldalazást két éve, mutyiznak, ratyiznak, kiszívják a pénzünket, és sehova nem megyünk.
Rohadjon meg az egész, megint nem csinálok inkább semmit, mert képesek lesznek nyitó esést rögtön felhúzni.
Jóreggelit!
Hogy mit keresel itt?Remélem sok pízt! :D
Én tegnap délután kidühöngtem magam hogy baxunk esni,most csendesen várom hogy mi lesz ma nálunk,vajh hogy leszünk átbaxva a palánkon...
NA,,,,
Az usa topikban, volt egy kis telefonos off, azé...::))
mert most kivételesen nem offoltak :D
Yo reggelt!
Elég lightos a fórumon a hangulat, senkit nem érdekel a görög három fokozatú leminősítés, a sorban érkező rossz makrok, a 2%körüli usa zárás, a két százalék körüli esés az Ázsiai piacon, a bearish engulfing gyertyák, az egy éve nem látott esés kint :)
Akkor nyitó esést meg kell venni megint :DD
11perccel a nyitó előtt üresek a könyvek, inkább még maradtak tegnapról vételek bent, de semmi különös :)
Mit is keresek én itt, ezen a piacon??! :)
szerk: na de korán keltem azért a 23Ks pakkot láttam még OTP 6000en eladáson.
most mi is van ezzel az OTP osztalék vágással? ma esik az árfolyama? és akkor milyen chart alapján kell nézni a szinteket? :)