ha nem ricsi lenne az eső király, hihetőbb volna ez a mai történet.
ha nem ricsi lenne az eső király, hihetőbb volna ez a mai történet.
Én azt nem várom meg...ekkora átbaxás a világon sehol nincs.
Ilyen zakóra nem mozdulunk,vajh ki tud már megint többet,jobbat vmiről?
átnyergelek én is külföldi piacra ha év végéig ez fog menni
Daxli 150 pontot esett,akárcsak mi,pedig 3x elmozdulás lenne az arányos...
Gyanúsan jól tartjuk magunkat. Duplán szoktuk lereagálni százalékosan hambiékat, nem feleannyira.
Ezért aztán Viktor király szeme fényét napi maxra kell húzni...ezt a nem normális szememet,innen tényleg lépni kell,megértem Ricsit,Daxot leverték mint a babkarót,ott lehet normálisan kereskedni...
Zárótörténetre még kíváncsi leszek ma,buxlit bevágnák 23e alá teljesen reális lenne :D
a munkaerőpiaci adat után adtam rá..azóta jött még 2 xar adat és csak 30 pontot esett azóta...egyszerűen szánalmas már ez...
itt valami igen nagy hiba van a rendszerben..vagy a fejekben..vagy mindkettőben :D
nem kell érteni, el kell fogadni :) szarrá van shortolva a bux...piaci nagyszereplők nem nagyon kereskednek hatin.
ezt sosem értettem meg..." azért nem tud esni a piac, mert túl sok a pesszimista"
ezért nem fog esni :D
Hogy a rák essen ebbe az erőbajnokban,hambi visszaadta az emelkedést mi meg itt hősködünk,bírtunk vagy 150pontot esni...Oti 6e közelelébe,Molly meg 23e nem bír bekeveredni,ez a phost...
4 órás adatok közül 2 igen xar lett megint...
erre már illene nekik egy -2.3 % on végezni estére.
lehet hogy azért mert most is mindenki shortolni szeretné...
ez most vagy jó nekünk, vagy rossz.
lehet, csak a kt fos :D
Tegnapi záró shortom fele lecsukódott 23612-n, másik fele + long forduló 23531-en, ha hajlandó elmenni odáig.
Zavart érzek az erőben. Most akkor a nyomi KT miatt megvolt hibahatáron belül az esés korija? azért 23800-ig legalább illett volna elmennie.
szerk: usa beesett. megyünk a levesbe?
A Sas nem kapdos legyek után! :D
Az be szép duplacici lenne....vagy duplacumi :D