na szevasztok, most értem ide...látom jókor , mert már minden minuszban van..ez nagyon helyes .-)))
na szevasztok, most értem ide...látom jókor , mert már minden minuszban van..ez nagyon helyes .-)))
az lehet, év eleje óta nem volt nagyon annyi..
így számomra ez a reális amit írtam, ez alapján nézem, ehhez alkalmazkodott a piac, buxnak is 25.5Knak kellett volna lennie év végén, elején, még sem lett..
a kéne itt nem működik.
na nekem le kell lépnem!
Viszlát holnap nyitónál!
Szerk: majd írd meg nyertem-e pezsgőt? :D
majd egybe felveszem év végén egy ládában :)...
vagy becserélem markersre, ha gondolod ,-))
Pedig matemaikai alapon 650nek kell lennie :) Szóval elvagyol tájolva... :)
Szerintem lenne :)
500fölött már sok. ,-)
kinek a pap, kinek a papné, nekem 450-500körül jó.
jahh, mert két napja 600as kt nagy változás volt. Ktnak semmi köze ahhoz, ahogy számolják... Hati most elmenne 850re ekkora bux mellett, akkor se lenne semmi dráma..
420?
nem olyan rossz az júniusban ,-)
Bux 23.100vissza teszt szép lenne, onnan pattanva fel.
nagoyn fos ez a kt.
csak az irást, de legalábbis nagyon keveset tudok majd irni
ha írtok, akkor lesz :) ennyire egyszerű :) helyette, mindenki ide írja a daxos sztorikat... :S
hati ma is elég gyenge..
szerintem úgy, hogy adat előtt (a várható csapkodásra tekintettel) kiveszi a függő pozi megbízásokat.
Ezt mind értem, de mindketten más instrumentumban vagytok és hatira vontátok le a következtetést. Az egy konti ezek szerint fléreértés volt többször azt olvastam, hogy hatiban nem nyitsz szándékosan többet, azt ki tudod várni én pedig hatira mondtam, de ezek szerint ezt értettem félre. A kérdésedre hogy "valójában ki is vagyok" nem tudtam mást választ adni, mert nem magyarázkodom, hanem mutatom.
na kezdjünk el akkor dolgozni!
lényeg, hogy nyerő legyen az amit csinálunk, a többi nem számít, a kis konti szám nekem nem vonzó, mint mondtam azért nem bohóckodom, mert az életben többet hagyok miatta elmenni. a több százra meg nincs itt az idő.
Nekem nem kell itt bizonygatnod semmit. :) Csak két stílus. Ugye azt is mondtuk, hogy ne 100 kontikkal nyitogass és azt is, hogy nem 50 pontos sávban.
De magamról.
Egy instrumentumban max a tőke 5 %-a lehet (főleg certi).
Ha 1-2 nap elteltével 30-40 % haszon van rajta zárom a pozit (főleg certi, azok is a kiütésközeliek)
Cél (illetve elvárás), hogy a jutalék összege ne haladja meg a nyerő 10 %-át. Ez ugye hatinál azt jelenti, hogy egy pozin kb 380 pontos elmozdulásnak kell lenni. Ezért megyek én 800-1200 pont elmozdulásra. Ott általában zárom is.
Főleg certizem, abból is dax, ezüst, arany, bund, olaj és deviza certik.