A gyerekek miatt még nincs eldöntve, hogy csütörtök vagy péntek, de egyre jobban a péntek látszik a biztosnak. Tuti biztosat jövő héten mondok. Szerdán Pestre kell menjek, ez is a péntek fele tolja a menetelt.....
A gyerekek miatt még nincs eldöntve, hogy csütörtök vagy péntek, de egyre jobban a péntek látszik a biztosnak. Tuti biztosat jövő héten mondok. Szerdán Pestre kell menjek, ez is a péntek fele tolja a menetelt.....
Mi pénteken talizunk akkor? mert őt akkorra hívtam...
Örülök:))
Egyszer már találkoztunk....
szerk: hozott egy kicsi kóstolót :))
pityke jön... remélem sokat dob a társaság jelentkezési kedvén... négyen vagyunk, lassan gyűlünk... :)
Nos ez igen:) Kicsit mindig idegenkedtem az így felszerelt mociktól. A fejed a tanktáskán menetközben simán meg tud pihenni:))
óvatosan az alvó oroszlánnal...
Amúgy tegnap a csajom lányát (14) vittem egy kört (még sosem motorozott). Először félt, de aztán elkezdett tetszeni neki, a végén már vigyorgott. Hozd el a lányodat is, őt is be kell avatnom, de motort te veszel neki, ha rákap! :-)
Ez az egyszemélyes üzemmód volt. Utána 2 személyre így kellett pakolni:
most volt csak időm visszaolvasni, rendben van, már várom:)
hova teszed a benzintyúkot? :)))))
Nem kell sportdob (azt veszem le), mert van gyűjtődob, ott elég lesz az! :-)
A sátrat én a doboz tetejére kötöm.
Ja Te voltál!:-))
Különben ez az autó kihúzna a csávából. Kellemest a hasznossal össze lehetne hozni. Nem fájna a fejem, hogy mit és hova gyúrjak be és még asszony is elférjen:D
Látom vissza kell vedlenem, mert különben még válaszra se méltattok:))
Ezt a táskát ajánlom, elől ti, hátul a motor:))
Bazsynak is:)))
http://www.automotor.hu/extra/teherhordo-istenno-ds-pickup-374800
Nana:) Akkor kell helyette egy sportdob:)
Meghozták a sátrat is ebben a pillanatba... Valahova azt is fel kell kössem, érdekes cuccolásom lesz. Ha odaérünk nem röhögni:-)) Még sosem cuccoltam fel a motort....
Nekem fölötte van, mert különben bele érne a kipufogóba.
szerk: Szerszámot viszek a dob levételéhez.. :-)
Köszi, este próba szerelést végzek. A táskákat gondolom az ülés alatt kell összetépőzárazni?
Na ezt jól megaszondtam:-)
Mágnes, plusz a biztosító a kormány körül. A heveder az a műanyag tankoshoz van.