Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#387451 kerikoma Előzmény: #387447

A gyerekek miatt még nincs eldöntve, hogy csütörtök vagy péntek, de egyre jobban a péntek látszik a biztosnak. Tuti biztosat jövő héten mondok. Szerdán Pestre kell menjek, ez is a péntek fele tolja a menetelt.....

#387433 Csokigyáros Előzmény: #387313

pityke jön... remélem sokat dob a társaság jelentkezési kedvén... négyen vagyunk, lassan gyűlünk... :)

#387313 kerikoma Előzmény: #387225

Nos ez igen:) Kicsit mindig idegenkedtem az így felszerelt mociktól. A fejed a tanktáskán menetközben simán meg tud pihenni:))

#387226 KawaBazsy Előzmény: #387218

Amúgy tegnap a csajom lányát (14) vittem egy kört (még sosem motorozott). Először félt, de aztán elkezdett tetszeni neki, a végén már vigyorgott. Hozd el a lányodat is, őt is be kell avatnom, de motort te veszel neki, ha rákap! :-)

#387135 KawaBazsy Előzmény: #387097

Nem kell sportdob (azt veszem le), mert van gyűjtődob, ott elég lesz az! :-)

A sátrat én a doboz tetejére kötöm.

#387130 kerikoma Előzmény: #387126

Ja Te voltál!:-))

Különben ez az autó kihúzna a csávából. Kellemest a hasznossal össze lehetne hozni. Nem fájna a fejem, hogy mit és hova gyúrjak be és még asszony is elférjen:D

#387097 kerikoma Előzmény: #387085

Nana:) Akkor kell helyette egy sportdob:)

Meghozták a sátrat is ebben a pillanatba... Valahova azt is fel kell kössem, érdekes cuccolásom lesz. Ha odaérünk nem röhögni:-)) Még sosem cuccoltam fel a motort....

#387085 KawaBazsy Előzmény: #387078

Nekem fölötte van, mert különben bele érne a kipufogóba.

szerk: Szerszámot viszek a dob levételéhez.. :-)

#387078 kerikoma Előzmény: #387072

Köszi, este próba szerelést végzek. A táskákat gondolom az ülés alatt kell összetépőzárazni?

Na ezt jól megaszondtam:-)

#386957 kerikoma Előzmény: #386955

Ezt a választ is vártam természetesen :)

A tanktáska rögzítése elég csak a mágnesekkel, vagy külön még hevederrel is kell?