Forintozás megy.
Próbálták volna elindítani, de nem ugrik rá senki már.
Forintozás megy.
Próbálták volna elindítani, de nem ugrik rá senki már.
megint megy a könyves játék; pár percig van 50k-nyi vevő 31-en, fél perc múlva meg már nincs.
tyűű, ő aztán tudott valami :)
"Ma meglesz a per, ezt 100%ig tudom!!!
Bremer is nyár elejéig meglesz.
A legtöbb részvényes pozitív kiszállóra számithet nyár elejéig, 100 Ft felett jóval!"
kovacsadam
Na gyerekek nyár eleje van, kovacsadam most Te jössz:)))
vagy tegnap volt vmi délután? netán belevettek és emiatt tűnt el?
hová tűnt az 500k? lejárt az 1 hónap? hahó... tessék újra élesíteni a megbízást :))
meglehet a biztonsági őrök adnak el, emlékezzél csak
re kgy ĐĐ
Fogadjuk el a kiindulási alapot. El akar adni. Annyira nem türelmetlen, hogy rádobja a piacra. Meg is ijesztették kicsit a 29-cel. Mégsem adta. Tehát nem sült hülye. Ha van esze és tényleg el akarná adni, akkor apránként kiszórhatná. Ergo én vitatom a kiindulási alapot.
Feltételezésem: puffer. Vagyis feltételezésem szerint igyekeztek kedvet csinálni néhány k eladásához 31 alatt. Ha marad a pufi, akkor ez a ciklus még ismétlődhet párszor. A ft-ozóknak nem nagy a pálya, mert 31-ből ki vannak szorítva, 29-en pedig várhatják. Ha megkapják, még meg is ijednek.
ki lehet ez az eladó
mert ez eladni akar az tutis
meg se moccan
Az egyébként nagyon megnyugtatna, ha TP haverjainál sok lenne. Őket csak nem etette meg!?
Azért vagyok ennyire rácsavarodva a témára, mert, ha valóban kevés van nálunk, akkor nincs értelme lejjebb vinni az árat. Szvsz azt már ők is sejtik, hogy aki eddig nem adta, az már nem fogja adni. Viszont itt már akkor öngól lehetősége is fennáll, ha tovább erőltetik az alját. (Hiszen akkor már csak ők tesznek ki eladásra, tehát tőlük lehet csak venni.)
Persze ez a gondolatmenet, csak azzal az előfeltétellel állja meg a helyét, hogy a kicsiknél tényleg kevés van. (Én ezt remélem.)
alig van forgalom; a könyv szokatlanul üres, csak a megszokott 500k áll bent.
nem tudom mennyi lehet, a fenti következtetésből és a közgyűlési megjelenésből ítélve kevés, vagy tényleg sok, de akkor mindenki meg van elégedve a holding vezetésével.... vagy, netán azok mind-mind TP haverjai :))
Nem szeretnék erőszakoskodni, de hogy a téma előkerült nem állom meg, hogy meg ne kérdezzem ismét: hogy látod most, mennyi lehet a kicsiknél?