Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#387252 banyaiz Előzmény: #387073

Motorral , biciklivel sok esély nem lett volna. Elég egy rendőrségi ügy is, megütöm még meghalt volna véletlenül.

Áki01 : jó ötlet, az most egyszerűsítené a dolgokat. Bár nem tudom elképzelni, hogy kimossa magát ebből, de jó hosszú macera lesz, ha meg netán bíróságra viszi akkor főleg el tudja húzni, na de várjuk meg előbb a határozatot az is 2 hónap kb, ráadásul nem is az övé az autó mint kiderült kölcsön kocsi, ma hív a tulaj , hogy mi volt , hogy volt , annak is összekamuzott mindent.

#387084 Áki01 Előzmény: #386972

Sajnálom ami veletek történt,szerencse,hogy nem történt nagyobb baj.

Más:

Sokan nem gondolnak rá,de egy fedélzeti kamera ilyen esetekben,igencsak meg tudja gyorsítani a rendőrségi eljárást.Nem saját tapasztalat!

Igaz egy ilyen kamera nem valami olcsó,de ha van,androidos telefon,arra rá lehet tenni a programot,ami rögzít képet,hangot sebességet,gps-adatot.

#387073 KawaBazsy Előzmény: #386989

Én most csak motorral járok, úgyhogy egy ilyen szituban ott is maradok.. viszont ha felkelek, akkor addig ütöm a tagot, amíg bírom, főleg, ha nem ismeri el a felelősséget!

#387004 banyaiz Előzmény: #387000

Köszönöm, próbálok túllépni rajta, de még friss. 16 éve vezetek de ez az első ilyen csattanás, volt egyszer még kezdő koromban jégen megcsúsztam és korláttal súrlódtam, olyan is volt nekem koccantak hátulról városban, ezen kívül max parkolóban megkarcolták , vagy rányitottak ajtót kocsimra. Ijesztő volt , egyik pillanatban békésen , elégedetten autózgatsz másikban törik minden.

#387000 Bakiba Előzmény: #386978

Fel a fejjel, ilyenen ne rágd magad, az élet, az egészség a fontos!!!

A többi meg intéződik. Tudom, hogy közhelyes ez így, de ha majd évek múlva érzelem mentesen vissza gondolsz erre akkor megérted. Tudom, tapasztalat /sajnos/, bár nekem volt egy hibám, a másik fél törött orra, legalább neked ilyennel nem kell foglalkozni:))

#386989 banyaiz Előzmény: #386984

Az volt a szerencsénk, hogy olyan szakasz ahol éles kanyarok vannak lassan mentem kb 50-60 max, szemből ez az állat meg kb 80-90 vagy ki tudja mennyi átsodródott levágta a kanyarokat , kanyar bejárat előtt voltam kb 10 méterrel mikor megláttam, kb volt 1 méter hely a sávomban úgy jött, oldalt szalagkorlát és meredek terep, ráadásul pont ott kezdődött szalagkorlát. Annyit tudtam csinálni fék és húztam rá korlátra, ő félrerántotta elkapta bal elejét, hátulról csatt egy audi, 1-2 másodperc volt az egész.

Kicsit előbb érünk oda frontális ütközés lett volna.

#386978 banyaiz Előzmény: #386975

Most már lenyugodtam én is, de azért még néha , úgy kb fél óránként eszembe jut minek mentünk épp akkor arra. :( Sokat nem aludtam éjszaka.

Ez van.

#386975 kerikoma Előzmény: #386972

:((

Adj hálát, hogy nem lett semmi bajotok. Nagyon könnyen jön mostanság a baj, ahogy olvastalak kifejezetten szerencsétek volt, ahhoz képest, hogy balesetet szenvedtetek. Tudom, hogy nem vigasztal, de nem halt meg senki, nem lett senki nyomorék a családból, stb. Tényleg erre gondolj és a többi majd megoldódik pár bosszúság árán....

#386972 banyaiz Előzmény: #386867

Igazad van.

Nem tudom , hogy lesz az egész történet mert 2 autó is belém jött más biztosítók, egyelőre saját felé bejelentettem, nem tudom 3 kárszakértő jön majd megnézni különböző időpontokban, vagy csak saját stb. Ráadásul átmentem Astra biztosítóhoz idén csak Bp-n vannak, most ez macera. Rendőrségi eljárás kb 2 hónap. Fasza.

#386867 hosszhuszár Előzmény: #386864

Örülök, hogy személyi sérülés nélkül megúsztátok...

A kocsi, meg csak vas, az pótolható, az egészség nem, és ez a lényeg!

#386864 banyaiz Előzmény: #386855

Nagyon megijedtem , ennyire még talán soha.

ez most durva volt. Nem sokon múlott frotális ütközés abból nem túl jól jöttünk volna ki, 1-2 másodperccel előbb érek a kanyarhoz...... pfff, nem is akarok belegondolni.

De hogy lehet vki ilyen **** nem ismeri el a felelősséget mikor mi 2-en , másik kocsiban 2-en látják, nyomok stb. Mehet a rendőrségi szarakodás, biztosító stb.

#386855 Csokigyáros Előzmény: #386847

ez a lényeg... az egészség, a sérülésmentesség... a többit meg majd rendezed... a többszöri felállás edzi a lelket... hajrá!

#386847 banyaiz Előzmény: #386845

Nem sérült meg senki hála az égnek , nagyon megijedtem azt hittem ott nyiffanunk ki, húztam oldalra rá padkára korlát mellett mentem centikkel már de kevés volt elkapta bal elejét.

Na iszom valamit, kezem lábam remeg. :(

B++++ balesetem volt, eg…

#386845 banyaiz

B++++ balesetem volt, egy **** focuszos belénk jött szemből , átjött a sávomba szerpentinen egy s kanyarban, kis 206 unk, szénné tört, hátulról egy audi kombi rongyolt belénk nem bírt már megállni. Rendőrt kellett hívni, focusos nem akarta elismerni a felelősségét. Féknyomok magukért beszélnek, tanúk is vannak , de csak nem , autómentő is kellett mind a három kocsihoz. :((((

Kurva életbe, idegeim megrongyolódtak rendesen, azt hittem megütöm a ****it nem sok kellett hozzá, ami baromságot előadott a rendőröknek.

Casco nincs nem egy nagy érték mondom nem kötök rá, ráadásul most akartuk eladni 1,5-ért már alkudoztam a vevővel.

#386572 hosszhuszár Előzmény: #386569

Kb ezt másoltam be Én is, igaz, ez a lazítás, nekem új, de ha valaki Veterán autózásra szánja magát, és nem csak azért vesz ilyen autót, hogy megspórolja a regadót, kötelezőt, súlyadót, az úgy is rendbe teszi megának, nem akárhogyan, és nem csak úgy, hogy vizsgán éppen átcsússzon....szerintem...