na úgynézem a 225-ös setup jó longra,minimum 480-525-ös zónába.
na úgynézem a 225-ös setup jó longra,minimum 480-525-ös zónába.
havin nézegetem a chartot,aszt nézem,hogy innen fel kéne jönni 15580-ig,most.Asztán le,és fel új csúcsra 1.6930-ig
Na megvolt a visszatersztünk,most kéne venni e? egy 1.5 feletti céllal vagy esetleg még lejön 1.4225-ig?
Nekem 1.4225 volt a cél lefelében,onnan patt.Hát vagy innen várok még 1napot
Ja azt szerettem volna még írni,, hogy az egész chart egy elliott szerű felfutásra emlékeztet, amit majd ki fog számolni kijön-e, annak A.pontját jelőlhettük elvileg ránézésre, jöhetne B.belőle fel, de ötös pont alá
na ez a tegnapi fej- váll képem pont addig jött egyelőre az 50es fibora, ahova mutatott a nyilam..
reggelig vajon letörik az 1.45-őt?
H4 en nem nagyon látok támaszt 4330 környékéig
Ezt reggel én is kifigyeltem magamnak. :)
Persze a hírek miatt kissé problémás volt.
Ez szép, de szvsz nem éri meg megjátszani, mert a felmenő ág elég kicsi és a hozam/kockázat nem jó arányban van.
Ha megnézed a 2. gyertyára szállnál be és ha nagyon nagyvonalúak vagyunk az 50-es fibónál kellene zárni.
Ugyanis a nagykönyvben úgy áll, hogy a fej váll bal válla előtti felmenő ág aljáról számolva az első pull back a TP szint, a stop pedig a jobb váll teteje. De a legjobb fejváll belépő a ferde nyakvonalú fej váll aminek a jobb válla magasabban van. (ott kisebb a hozam/kockázat arány).
Ez sztem nem ér megy ennyit kockázatot.
Nem tudom volt e szó Eur/USD fej-vállról?! Most kapcsoltam be a chartot, ott van szembe velem a tetőn :)
visszaolvastam az előzményeket, nem nagyon értem a hőzöngésed
konkrét tippet nem adott senki, h ne nyiss, vagy szálj ki valamilyen poziból
Te vizionálsz mindenféle setupokat-célárakat 5 percenként
csak erre reagáltunk
rég rossz ha a topikot hibáztatod bármiért, ez egy Hyde Park , mindenki azt mond amit akar :DD
Reggel még az volt, hogy nem írsz ide és nem is olvasod a topicot és ne vegyük sértésnek de húzzunk a sunyiba....:)
EURUSD most nekem is longos, és amíg a Stop-om pozitív tartományban marad is az...de ez akár holnap is megváltozhat...én se nagyon szoktam tervezni...kereskedem az irányt, de nem bonyolítgatom túl.
De igazából,onnan fel kel jönnie.,még hogy shortos legyen 1.5850-ig.Addig meginnt nem lehet shorrtal keresni :)
ez a beszálló elúszott,meg kell várni a másikat.De ez hosszútávú cél,nem rövid.
14470-fölé zár 2-3 napig nem esi el,onnan meg van a visszateszt,és fel.Akkor ath és az új célunk,15240.
Nem tervezek hosszú távra. Azt tudom csak, hogy ma vételi lehetőségeket keresek benne, amíg a feltételrendszerem fennáll hozzá.
eurusd-ről mit gondoltok?
H4 200-ast most teszteli vissza, de a hetes 200-asról 1,4-nél meg már elpattant a visszateszt után, és ott volt a 3 éves lineáris csökkenő trendvonal törésének visszatesztje is. Elég nehéz elképzelni egy új ATH-t, de ha itt 1,442-nél nem áll meg, akkor sztem benne van.