Japán ipari adat jó lett...most ez az indok :D Usák rosszak most nem játszanak :D
Japán ipari adat jó lett...most ez az indok :D Usák rosszak most nem játszanak :D
Ha tovább megy felfele, 23670 környékén pihenhet meg kicsit, ott van a 20 napos mozgó, és pár korábbi gyertyacsúcs.
Utána következő szignifikáns a 23900-23400 ahol viszont annyi minden van hogy nézni is tereh.
Napos rés, májusi esés 50% fibo-ja, 200 h MA, 50 d MA...
Valaki tudja hogy a nyugat miért emelkedik most ennyire ?
Én pedig még mindig tartom a longokat......ugye pár napja vettem is hozzá....kis névtelen papírból is,ami nem fogja a BUX mozgását befolyásolni,de láthatóan töröget,töröget fölfelé/Ci.....
Én még a sötét oldalon állok, de már irritálnak nagyon ezzel a húzgálással.
Tartok tőle, hogy az lesz a vége, amit lyonell ír. Mármint a felhúzásig. Abban már nem értek egyet, hogy oldalazás és "bizonytalanság" után 4 ilyen felfelé kör van... szvsz akármennyit megcsinálnak odakint a rózsaszín szemüvegben.
Bizonytalanság=happy, mert ma sem dőlt össze a világ.
ezt usa topikban légyszives. Köszi
Szevasztok,
Nem tudjátok Matgab nem vett véletlen? ...már shortolnék egy jót végre :-)
veszek,a **** is.lehet lecsúsztam az aljáról de megprósza,hátha eljön 26-ig.
KT tágult ki, eddig azzal szívtam, hogy 400 alatti volt mikor itt jártunk. Még emelkedik 100pontot a bux duplcsúcs lesz... :) tiszta vicc.
Érdekes hogy milyen könnyedén megy a felfelé,forgalom is akad hozzá,egy csuda ez a piac...
de morcos vagyok.. Lefeleztem longom, hogy visszaveszem, de nem sikerült. Körbe szopatom magam...
Most hanyadik felt számolod? :D
Én meg nem hoztam el az eszközt, hogy beléphesek kereskeedési rendszerbe... :D mindenki okos volt...
van egy elméletem.Amikor oldalaz a piac bizonytalan ugye.Abból fel long trennd esetén.Na erős long trend van kinnt,sp-é grafot néztem.lehet kicsit zavaros lessz,de én értem.Szóval long esetén,ha erős a trennd.4 oldalazás és fel kitörés után jön a letörés durván.Általában bejön.
Szval elsőre bizonytalan a piac,megveszik.Másodszorra baj van oldalazás,megveszik.harmadszorra baj van oldalazás megveszik,negyedszerre baj van oldalazás megveszik,de egyúttal utána rögtön be is adják és akkor jön az igazi hopp-.A sok oldalazás ugye sok kis probléma,és ezek sokasága adja szerintem nagy zuttyot a negyedik után.Szóval sp-é ben mmindenképp hiányzik az új csúcs,és elvileg a negyedik jön,ebből az oldalazásból,a negyedik megvétel,ami után meginnt oldalazni kéne,és nm fel törni és nem megvenni hanem massziv esésbe kezdeni.Ja és hathor te nevedd magadra,sokat segitesz nekem az elemzéseiddel,igazán hálás vagyok érte és lhet sokszor elbizonytalanitasz,de sokszor meg nagy bkótól mentesz meg RESPECT.
de erről papoltam csütörtökön,hogy vegyük az sp-é ben 1298 helyett az aljat 1305-re,és vegyünk péntek reggel buxot,de hathor aszt mondta szarul látom a piacot,pihenjek.És annyira elbizonytalanitott,hogy nem vettem.Pedig jó lett volna.
15 hati longot zártam 23484-en. Reggeli pénz megvan.
azért zártam a shortokat,még múlt héten ami maradt kis minuszban.
hohoho mekkora Pálfordulat:) Jaja a nagy rally benne van:)