nyugi Debrecentől messzebb van... :)
nyugi Debrecentől messzebb van... :)
Nem biztos, hogy én annyit akarok motorozni... Vasárnap elég volt innen Szekszárdról Alsóörs és vissza.... Tudom Bazsy azt mondaná, hogy ez nem nagy táv, de azért a seggünk kicsit zsibbadt már:))
péntek déli órákra rendbe jössz... és 5-ig úgyis szieszta van... addig megjárod... de te tudod.. :)
Én tuti leugrok már csütörtökön. Ha pénteken megyek, akkor csak 1 normális, cuccolás mentes nap van..
Pénteken rendeltem meg a táskákat és most vettem át. Nagyon gyorsan teljesülnek már a neten való rendelések.
Belegondolva, ha csütörtökön feljövök, szvsz nem megyek haza pénteken az asszonyért, főleg ha este kicsit jobban belemerülnénk az iccakába:)
akkor gyere le csütörtökön, és pénteken hazaugrasz az asszonyért... :)
Hát a tervbe úgy van, de változhat sajna. Ez a héten eldől. Ha mindketten menni akarunk, akkor lehet péntek lesz belőle, ugyanis azt hittem, hogy akkor már szünet lesz a gyerekeknek és simán tudunk menni már csütörtökön, de még suli lesz.
Meglátjuk....
nem kell foglalni, lesz hely bőven, ha csütörtökön le tudtok jönni...
Tegnap terepszemlét tartottunk, jó időnk volt és elmotoroztunk Alsóörsre. Be is engedtek a kemping területére körülnézni, rendesek voltak. Mondjuk helyet foglalni nem lehetett, mert azt mondták a srácok, hogy teljesen átadják a szervezőknek a területet mindenestől és ők ebbe nem illetékesek. Nem mintha erőlködtem volna, csak érdeklődtem.
Szvsz Józsi ezért nem jön Alsóörsre, mert egy jó kis szárítóval menne haza... :)))
Neked ezért nem is ajánlottam fel! :-)
Én is szarul érezném magam mindig egy akkora eladatlan szárítógéppel!
Bazsykám, ne hazudj, láttam a szemed csillogásán, hogy te szeretsz ÚR lenni, téged nem sérthettelek meg egy ilyen ajánlattal! :-)
akkor hívlak... :)
Megnéztem a louis-ba, de sajna ott csak külön-külön volt a tanktáska és az oldaltáska, és úgy lett volna 31 K. Úgyhogy megrendeltem az adamoto-tól a szettet 25 K-ért. Jövőhéten megjön és már rakom is fel a vasra.
Európa kemping.... lehet vasárnap elmotorozok arra, ha az idő engedi.... előzetes terepszemle....
lenn leszel csütörtökön? akkor persze... :)
Engem meggyőztetek:))) Igyekszem összehozni, hogy minden jól klaffoljon! Lehet még fogok egy-két tanácsot kérni a jövő héten a cuccolással kapcsolatba:))
Jó éjt nektek is!
Nézd, a sátorozás benne van a fesztiváljegy árában, magyarul ha nem használod ki, akkor az plusz pénz kidobás. S ráadásul akkor nem tudsz inni sem, mert akkor nem tudsz elmotorozni a szállásra. Anyu ki fogja bírni, az én csajom se sátrazott még, de már nagyon készül. :-)
mi is csütörtökön megyünk... az egyik haverom egy ultrakönnyű kisgéppel jön... őt felvesszük a közeli reptéren és szvsz 2-4 között begördülünk az egységbe... egy két sör és pálesz... utána gyors sátorállítás... aztán kikapcs... mármint magunkat... persze azért hívlak téged is meg kriszti@nt is... no jó éjt!