Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#386917 kerikoma Előzmény: #386856

Nem biztos, hogy én annyit akarok motorozni... Vasárnap elég volt innen Szekszárdról Alsóörs és vissza.... Tudom Bazsy azt mondaná, hogy ez nem nagy táv, de azért a seggünk kicsit zsibbadt már:))

#386856 Csokigyáros Előzmény: #386810

péntek déli órákra rendbe jössz... és 5-ig úgyis szieszta van... addig megjárod... de te tudod.. :)

#386834 KawaBazsy Előzmény: #386810

Én tuti leugrok már csütörtökön. Ha pénteken megyek, akkor csak 1 normális, cuccolás mentes nap van..

#386810 kerikoma Előzmény: #386806

Pénteken rendeltem meg a táskákat és most vettem át. Nagyon gyorsan teljesülnek már a neten való rendelések.

Belegondolva, ha csütörtökön feljövök, szvsz nem megyek haza pénteken az asszonyért, főleg ha este kicsit jobban belemerülnénk az iccakába:)

#386803 kerikoma Előzmény: #386802

Hát a tervbe úgy van, de változhat sajna. Ez a héten eldől. Ha mindketten menni akarunk, akkor lehet péntek lesz belőle, ugyanis azt hittem, hogy akkor már szünet lesz a gyerekeknek és simán tudunk menni már csütörtökön, de még suli lesz.

Meglátjuk....

#386774 kerikoma Előzmény: #386483

Tegnap terepszemlét tartottunk, jó időnk volt és elmotoroztunk Alsóörsre. Be is engedtek a kemping területére körülnézni, rendesek voltak. Mondjuk helyet foglalni nem lehetett, mert azt mondták a srácok, hogy teljesen átadják a szervezőknek a területet mindenestől és ők ebbe nem illetékesek. Nem mintha erőlködtem volna, csak érdeklődtem.

#386461 matgab Előzmény: #385823

Neked ezért nem is ajánlottam fel! :-)

Én is szarul érezném magam mindig egy akkora eladatlan szárítógéppel!

Bazsykám, ne hazudj, láttam a szemed csillogásán, hogy te szeretsz ÚR lenni, téged nem sérthettelek meg egy ilyen ajánlattal! :-)

#386128 kerikoma Előzmény: #385994

Megnéztem a louis-ba, de sajna ott csak külön-külön volt a tanktáska és az oldaltáska, és úgy lett volna 31 K. Úgyhogy megrendeltem az adamoto-tól a szettet 25 K-ért. Jövőhéten megjön és már rakom is fel a vasra.

Európa kemping.... lehet vasárnap elmotorozok arra, ha az idő engedi.... előzetes terepszemle....

#386078 kerikoma Előzmény: #386071

Engem meggyőztetek:))) Igyekszem összehozni, hogy minden jól klaffoljon! Lehet még fogok egy-két tanácsot kérni a jövő héten a cuccolással kapcsolatba:))

Jó éjt nektek is!

#386071 KawaBazsy Előzmény: #386062

Nézd, a sátorozás benne van a fesztiváljegy árában, magyarul ha nem használod ki, akkor az plusz pénz kidobás. S ráadásul akkor nem tudsz inni sem, mert akkor nem tudsz elmotorozni a szállásra. Anyu ki fogja bírni, az én csajom se sátrazott még, de már nagyon készül. :-)

#386069 Csokigyáros Előzmény: #386050

mi is csütörtökön megyünk... az egyik haverom egy ultrakönnyű kisgéppel jön... őt felvesszük a közeli reptéren és szvsz 2-4 között begördülünk az egységbe... egy két sör és pálesz... utána gyors sátorállítás... aztán kikapcs... mármint magunkat... persze azért hívlak téged is meg kriszti@nt is... no jó éjt!