bud kinnt hiányzik az új csúcs,onnan le.De jobbat mondok abból még egy új csúcs,és onnan várhatod a nagy esést.És a nyári rallyt nem várja senki,most meglessz.
bud kinnt hiányzik az új csúcs,onnan le.De jobbat mondok abból még egy új csúcs,és onnan várhatod a nagy esést.És a nyári rallyt nem várja senki,most meglessz.
én meg nem voltam itt tegnap, amikor zárni kellett volna a shortot. komolyan, itt kellene ülni egész nap, de az már fárasztó.
beszarás egy idióta piac. Tegnap meg nem kaptam 255ön...
csak 84 ponttal vagyunk feljebb a tegnapinál...
Különben tényleg hülyeség lenne már longolni..2.5 évig emelkedett...nem a tetején kell longolni hanem az alján..már shortolni kell.
akkora összeomlás lesz hogy visszasírják a Lehman Brotherst.
Görögországra, meg a többi hitelre szoruló országra gondolok. meg USA
Segítek én,de a futik baxakodnak...hogy sikerült a nyitás,mert szerencsére net sem tökéletes.
Japán ipari adattól így megőrülni,de amcsi adatokat le sem bagóztuk múlt héten,remélem Tobago halászati eredményeire teljesen el tudunk szállni! :D
:-) Bud egyedül a világ ellen...
Q2-nek hamarosan vége, és USA államadóssága miatt nem várható azonnal Q3. Itt az idő lassan a játékpénzek visszaporszívózására. Még egy kis türelm, barátom...
mindig vissza kel rángatni mindent, mindenkor a támaszok fölé..nem számít mennyibe kerül.. ez lehet a befektetési alapkezelők -nél kitéve az ajtó fölé. pffff :_)
Szép bizony. Én meg ott ülök a bal szélső váll alatt könyöknél...
sziasztok! szotyi vagyok. 3 éve függő. nem játszom 2 hónapja és még 3 hónapig biztos.
ha játszanék, vennék.
nna mentem, mert qrva jó idő van és felfedeztem, hogy van bicajom ;-)
22.670es támaszról pattincs fel, 200napos mozgó fölé visszarántva zárás előtt, aminek értéke 22.740-en.
22.635 körül alatta 50hetes mozgóátlag.
http://postimage.org/image/maaxzyec/
5perces bux: a pénteki ékkel kioldalazva belőle (lilával), egy támasz 22.670körül (kékkel), a piros fej-vállozodás, ami kicsit torz, és inkább szűkülget a fej-váll.
OTP ben 5875 a támasz...úgynézem megint arról rugaszkodott el felfele..ma nincs erő benne...talán holnap átviheti lefele..vagy meglátjuk
Ja igen, megártott a nap, egész nap motoroztam a napon :)
tele van a város jó ingatlanbefektetésekkel, azt vadászgattam.
Szia,
csak egy apróság, az nem konti, hanem kamattartalom .-)
Üdv.
Meg kéne nyitnom Markerst is prompt buxra, mintha letört volna a 200napos mozgó a propmton. Pénteken mintha 22736körül mondtam volna neked ,-)
Szép napod van.
600as konti több mint remek :)
még van beszállója ashortosoknak ,-)
Bux -1.61%..
kicsit előrébb tart a kereskedési rendszer mint a demo :)