katasztrófa ez a csapat...
katasztrófa ez a csapat...
"Ez egy nagyon jó ellenfél lenne a Vecsésnek, egy jót játszanánk velük."
Az NB II-es gárda szakmai vezetőjének, Détári Lajosnak a véleménye az MTV stúdiójában San Marinóról, a magyar válogatott elleni Eb-selejtező szünetében
36. perc: Anglia 0 - 2 Svájc
ez se semmi...
jav: 38. perc: 1-2.....
"Mivel 18-évesen a Megye 1-ben futballoztam, vidéken az efféle hozzáállást a futballhoz nem tudták volna kemény szavak nélkül hagyni. Most Én sem teszek kivételt hazánk Futballistáival kapcsolatban. Ha egyáltalán annak lehet Őket nevezni. Mert hol van belőlük a Kitartás, Akarat, Technika? Ezt mondja meg nekem valaki. A 90-perc az az idő, amit kőkemény hajtással végig kell robotolni, nálunk ez kb. 20-percig, ha tart! Az akarat egy meghatározó pontja a Focinak, mert ha van, akkor van mit keresned a pályán, nálunk ez látszik? A technika egy oly jelentős része a sportnak, amely nélkül elveszik az ember. Csinálhatsz bármit, mehetsz előre, mint amikor kezdő korodban első alkalommal kerültél be a felnőttek közé, de az az idő elmúlt, észre kellene vennie a Válogatottban lévőknek mindezt! De senki sem mondja el nekik kőkemény szavakkal, hogy ez a teljesítmény =a 0-val! Én is amondó vagyok, hogy T. Egervári Úr, nem álmodozni kell és egy ilyen kis csapat ellen sikernek elkönyvelni egy kiszenvedett győzelmet. Hanem fel kellene ébredni és valóságos Futballt mutatni a pályán. Gondoljunk bele, ha ezt a teljesítményt egy nevesebb klub játékosai megnézik, mit szólnak a teljesítményünkre? Bár nem hiszem, hogy bárki is megnézi, tudják hol áll a játékosaink tudása. Írásom kezdetén visszaemlékeztem arra az időre, amikor Én is fociztam, pár hét és 39 éves leszek. De azzal az akarattal, játéktudással, lefociznánk a T. válogatott, csapatot. Szerintem jobb lenne, ha a Kézilabdás, Vízilabdás, stb. sport kapna kiemelt, nagyobb támogatást, mert Ők sok mindent fel tudnak mutatni. Bennük van, Hit, Kitartás és Akarat! Erre figyeljenek oda azok, akik a Magyar Sportnak Nevet akarnak Szerezni."
tragédia
pénzeljék a vizilabdát.......annak van értelme...
ja hogy akkor nem lenne állása az mlsz maffiának?
vezetünk, szabics
katasztrófa, ne pazarold idődet...
A döntőben a Barcelona játékosai egyébként átlagosan 750 ezer eurós bónuszt kaptak a győzelemért a katalán klubtól mely több mint 8000 eurós percdíjnak felel meg, vagyis minden egyes pályán töltött másodpercért 140 eurót kaptak a játékosok.
"Mi is a pályán leszünk a BL-döntőn! Gratulálok! Jó munkát, spori!"
Orbán Viktor gratulált így Kassai Viktornak, aki megkapta a Bajnokok Ligája szombati döntőjét.
hehe most nézem ez a Vági Marcipán is csak felfelé bukott,ő volt a szoci gyönyörű 8 évben ÁPV RT kutyafüle.....
pártokon átivelő karrier....
"Érezzük, hogy nagyobb a tekintélyünk, jobban elfogadnak minket. Ezt a helyzetet tudnunk kell kezelni, élni kell vele, de nem visszaélni. De az túlzás, hogy örömmel látnának minket. A játékvezetők egyik mérkőzésen sem szívesen látott vendégek. Mindig lesz elégedetlen edző, játékos, szurkoló vagy éppen újságíró. Még ha nem is hibázott a bíró, valamelyikük biztos úgy gondolja, hogy nem jó döntést hozott. Soha az életben nem lesz tökéletes játékvezetés. Edző, játékos és újságíró sem tud hiba nélkül dolgozni. Annyi a különbség, hogy mi mindig kéznél vagyunk, ezért minket kritizálnak a leggyakrabban"
Kassai Viktor, a BL-döntő játékvezetője egy kemma.hu-nak adott interjúban. A sporttárstól többek között azt tudakolták, örülnek-e annak idehaza a csapatok, ha nemzetközileg elismert sípmesterek fújnak nekik.
jaj ez egy régi hir volt véletlenül ment:)))