Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: fg

#386767 Csilla76 Előzmény: #386753

én anno ráizgultam a baba topikra, de az nem az:-). még jó hogy hati alig mozdul így nem állok felette. de az útlevél megvan a személyi nincs meg grrr..jó lenne ha lemenne a hati, de most dumálják fel a vikiék.

#386765 Lovax Előzmény: #386754

Bocsi, nem akarunk itt az ontopic pörgés útjába állni :D

ON

Hatiban ma kellene azt a fűrészt rajzolni. Eddig ideálisak a feltételek. :)

#386753 Lovax Előzmény: #386747

Kicsiknek amúgyis csak két évre adják, nem? Persze mindig macera, apuanyu ottlegyen, fotózás stb. :P

#386747 Csilla76 Előzmény: #386741

én tavaly csináltattam, és januárban úgy eltüntettem, hogy lehet, újra kell csináltatni. :-(

#386741 Lovax Előzmény: #386731

Én éppen ma délután megyek a Visegrádi utcába a kisebbiknek újat csináltatni . :)

Re: jk

#386735 Vitisaureus Előzmény: #386669

Köszönöm mindenkinek a véleményt.

Jó hír, hogy akkor megsejtettem valamit. (jó lehet akkor pl. az Ersténél belső embernek lenni, aki látja, hogy merre lóg ki az aznapi TDT megbízások egyensúlya. Tudja, hogy du. négy óra körül milyen pozit nyisson...)

Nem jó hír, hogy egy lentebb múlt héten megnyitott minuszos short hatiban ülök. (ld. még Vakmajom és a szent stop loss)

Jó hír, hogy állítólag kezdő eleinte ne nyerjen, mert elbízza magát.

Jó hír, hogy amíg délelőtt másfelé jártam a grafikont látva "visszanyertem" némi pénzt.

#386702 Lovax Előzmény: #386691

Az Erste egyedül adja a forgalom 20%-át, ezek szerint elég ahhoz hogy piacmozgató legyen :)

Tudom hogy hatiban nincs DT, nincsenek is akkora fel-lekötések, mint promptban.

Persze igazán csak akkor tudnánk ha megnéznénk ki ad megbízást záróban és miért. Leszámítva Sorost, ő tudjuk miért csinálta ;)

Necsináljátok már a hati…

#386700 Rozsdáskilincs

Necsináljátok már a hatiban nincs DT minden nyitott pozició ugyanolyan státuszu. Dt attól lesz ha te napon belül nyitsz és zársz Te magad ha akarod.

Na, ma nem lesznek -amcs…

#386698 Fornit

Na, ma nem lesznek -amcsik, amgolok, fél órája nem volt kötés...

Mára láthattuk is a tetejét, alját +-0,25% :)

#386693 Tavasz Előzmény: #386687

Nem kötözködni akarok,és biztosan a technikai kényszer is benne lehet,de én úgy tudom,hogy a trade zárásokat a cégek fél öt előtt megcsinálják,persze csak egy kettőt ismerek,lehet nem jól tudom.

de a gépi automatikus zárást ahol én vagyok,ott negyed körül valamikor tetszőlegesen öntik,hogy tuti le legyen zárva....

#386692 Rozsdáskilincs Előzmény: #386687

Hatiban nincs automatikus DT zárás csak a prompton.

Nagy baromság volt ez a zárószakasz kitolása. Totálisan torzitja a képet. Igaz mig nem volt másként manipuláltak akkor pár db kötötték a kivánatosabb szintre. 1-2 kötések voltak. Manipula mindig van szvsz.

#386687 Lovax Előzmény: #386662

Vannak akik az összeesküvés-elméletekben hisznek, én a piaci mechanizmusokban :)

A záró szakaszban történő fel-lekötéseket a daytrade pozíciók automatikus zárása okozza. Amit kifejez az pedig az, hogy aznap több shortos vagy több longos DT pozíció volt-e auto zárva. Shortok zárása felfelé, longok zárása lefelé viszi ez a zárót. Ha kisforgalmú a nap, főleg a zárószakasz, akkor ez elég nagy kilengéseket is okozhat.

Ezt a zárás előtt a könyben is meg lehet figyelni. Mivel a DT pozikat MINDIG, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT (:D) zárni kell, a rendszerek beteszik a vételeket prompt árfolyam + 15%, az eladásokat prompt -15% árfolyamra, aztán zárószakaszban ezek párosításra kerülnek és kiszámolódik a záróárfolyam. Ezeket az extrém árfolyamú giga pakkokat lehet is látni a könyvben zárás előtt.

Amint fent írtam, ha sok shortos DT pozinyitás volt aznap, azaz a spekik lefelé várták az árfolyamot, és ezek közül sok nem zárt kézzel, hanem kivárja a záró szakaszt (lásd még: csodavárás:) ) az felfelé viszi el az árfolyamot a sok (vissza)vétel miatt. Elenkező szentiment, longos DT esetén meg lemegy az árfolyam.

Szerintem minden más felsőbb intelligencia, tudatos árfolyambefolyásolás stb keresése az események mögött csak a spekuláns képzelet szüleménye, de aki így gondolja, persze annak a véleményét is tiszteletben tartom ;)