Most vettem fel egy lakást, friss meleg, gyors tészta, pont voltak nézni is, amikor felvettem.
XI.kerületben, Újbudán kiadó: 77nm-es, 2utcai szobás (ami egybe és külön is nyílik) mindkét szobán a Bartók Béla út felé van francia erkélye, + nagy hallal rendelkező, ami étkezőnek, tanulósaroknak, vagy csevegésre alkalmas tér, konyha, fürdő, 2wc-s, 2bejáratos, magas emeleti, nagyon világos, tégla, gázfűtéses (konvektor, vagy héra választható), jól élhető, bútorozott, hűtő, új mosógépes, gáztűzhelyes öröklakás.
A ház frissen felújított, lftes, zárt lépcsőházas, a zárt lépcsőházban három lakás van az emeleten.
A lakás közösköltsége: 20.000Ft felújítási alappal, ami fedezi a mostani felújítását a háznak. A tulajdonos ezt kompenzálja az alacsonyabb bérleti díjjal, így 90.000Ft-ért kínálja közösköltséggel együtt, vagy 70.000Ft+20.000Ft közösköltség+saját fogyasztás.
Minden közmű saját mérőórával rendelkezik.
Mindkét szobában egy-egy heverő van+szekrény+ülögarnitúra. Nagyobb szobában TV.Video állvány és dohányzó asztal. Konyhában újabb konyhabútor.
A lakás frissen festett, a szobák jó állapotú parkettával burkoltak.
Minimum egy év a bérleti szerződés, és 2hónap kaució szükséges.
Vigyétek, béreljétek! Nagyon jó helyen, jó közlekedésnél, világos lakás. Közel az Alee bevásorló központ, Fehérvári úti piac, Feneketlen-tó, Gellért-hegy, Duna, Műegyetem.