Engem az zavar, hogy tényleg nyári uborkaszezon jön..
Beállna itthon vételre egy 3000db-os, azt hiszem megkapná a pakkját ;)
Engem az zavar, hogy tényleg nyári uborkaszezon jön..
Beállna itthon vételre egy 3000db-os, azt hiszem megkapná a pakkját ;)
Könnyen vissza lehetne húzni itthon az 50 darabok miatt, de valami hülye megint berakta a 268 db-os pakkját, mint pénteken.
Na kint nyitóra csak telerakták a könyv eladói oldalát...
Kint mindig nagyon odafigyelnek arra, hogy nehogy réssel nyisson.. 9.3-ra be is van pakolva emiatt 742db..
Nem valami izmos a könyv itthon. Talán az eladói oldal most szelídebb, mint pénteken. 2560-ra könnyen felhúzható 222 darabbal, 2570-re 272 darabbal.
9.9-en van a 4k-s pufi, pénteken 9.47 vagy 9.49-en volt bepakolva. Valószínű, hogy ma zöld lesz és megy fel valamennyit. EUR: 268
Én UP-ra tippelek mára.
Nem volt rossz az a Q1 jelentés és pénteken meg amúgy is szar nap van.
A könyv nem csúnya még kint, sőt! 9.6-os nyitó néz ki most, de 9h-ig még változik úgyis.
Ki kell nyitni a zsák száját 2400 körül, hátha esik bele valami.
Neptun meg adhatta volna 10 körül (nincs kizárva, hogy adta is és ő pufferelte agyon). Szerintem srv program viszi át 10 környékén, mert sokan lehetnek ott beragadva.
Vszínű, hogy a neptune-nak van még.. Gondolom nagyon letörni nem akarja az árat, de nyomás alatt tartja sajnos.
(Önthetett volna 9.2-re is, volt ott vagy 6-7k vevő, de nem tette.)
Nem tudom, de elég szarul festett már pénteken is. :-/
Valaki megint önteni kezdte. Lehet, hogy a Neptun vagy egy másik nagyobb kiszálló. Napokon belül megtudjuk, hogy törik-e a trend vagy megy tovább fel. Mindkettőre lenne magyarázat, a bennfentesek vételei alapján én mégis inkább felfelé várnám, de ha netán törik és duplacsúcsot csinál, akkor nagyjából a nyárra lehet kukázni a papírt.
Nem tudok róla, szerintem a nyár eseménytelen lesz Q2-ig.
...ha nem duplacsúcsra gyúrnak kint, mert még ez a lehetőség is kőkeményen fennáll, persze sok más mellett. :)
Pfúúúh de jó, hogy most értem haza... most ismét jön egy kis oldalazás...
Bár tegnap én is inkább aludtam volna...
Újabb öntés, 2480-nak is nyekk.
Régen jártam erre..
ma megnéztem az árfolyamot, látom 2490 :)
még mindig, amióta elsőnek írtam ide azóta ennyi.. :)
Aludhatok tovább.. hhrrrr..pffff... hrrrr..pffff..