igen, kolesz után béreltem. költözésig még egy-két hónapot lehúzok a Palotanegyedben.
igen, kolesz után béreltem. költözésig még egy-két hónapot lehúzok a Palotanegyedben.
egy ugyes tradernek belefer ,-) te berelted eddig? gondolom atkoltozol az uj keglibe. .
en sem, mondtam is Gabornak en is, de proba cseresznye. Igazodni kell a piaci tulkinalathoz.
hát azért ezt nem mondanám :)
:))
Mi tudom én, hogy Te kire gondolsz? :) De azért a gratulációt besöpröm, thx :))
"jól látod, pont ezt mondja nekem is minden ügyfelem. Hallgatják a csömöri útra merőleges nulla forgalmú ucában, vagy a Rákosi úttól befele 10.házban, hogy mit lehet hallani a főútból."
jahh, pontosan, mi előzőleg a 16. csömöri-jános u egyik négyszögében laktunk
marhát kaptan hajnalban az első busztól
nem az elviselhetetlen katagória, csak engem zavart
ha most választanék ingatlant, illetve így is lett. inkább gyalogolok 3-4 sarkot bármiért, mint hogy elöttem legyen mindenapos forgalom
nem olcsó :P
na, hogy a helyére tegyem:
kiadó:
Mellé akár tuti befektetési tippeket is adok, amivel az albérlet árát simán ki lehet gazdálkodni! :-)
óó Krumi, gratulálok a természetgyógyászhoz, ha Ő az illető akire gondolok. :)
Nem mondtam, hogy írtál.
Én írtam sok infot, ezért töröltem.
jól látod, pont ezt mondja nekem is minden ügyfelem. Hallgatják a csömöri útra merőleges nulla forgalmú ucában, vagy a Rákosi úttól befele 10.házban, hogy mit lehet hallani a főútból.
Köszönik, senkinek nem kell.
Vállalkozásra jó, egy olyan típusú ember megveheti.. ezen kívül peresze mindenben lehet szerencse, lehet valakinek pont az kell, hogy számlálja a buszokat óránként, nem tudni, esetleg beteg a gyereke, nem tudnak órákat sétálni a tömegközlekedéshez, mellete jól jön egy vállalkozás, vagy akármi. nem lehetetlen. Tény a tény, hogy értékbecslésnél figyelembe kell venni, és a piaci reakciókat is.
zuglóban így jártam én is.. Csömöri úton laktam Családi házban. Az ingatlant 30%kal olcsóbban adtam el a pörgős piacon mint az elvárt lett volna, és akkor nem beszélek a vágyról.
nem izgat fel, neked legyen jó biznisz :)
vállalkozásnak jó lenne, az biztos
az utcán is van elég parkolóhely, ami nagy kincs
viszont ott élni nem szeretnék
én nem írtam semmi konkrétumot, páran tudjuk miről beszélünk
ennyi a véleményem mindenféle bántó szándék nélkül
én nagyon érzékeny vagyok a zajokra, most is behallom valamennyire az 5 utcára lévő főút közlekedési zaját, nyáron nyitott ablakoknál hajnalban baromira idegesít
más meg úgy alszik mint a bunda
Majd elmondom, mennyiért ment el, ha eladtam...))
Azóta töröltem mind a két féloldalas terjedelmű levelemet, nem akartam személyeskedni Józsiékkal kapcsolatosan infokat kiadni, ezért töröltem.
Pedig elment majd egy órám vele!
nem baj Józsi majd behozzuk valamin a ráfordított energiámat ,-)...
nem akarnék nagyon bele vau-vau a vitátokba, de szerintem Sanyinak van igaza
HA 1 utcával beljebb lennél, nagyságrendekkel más lenne a történet
ez az az eset, h kacsalábat is építhetsz alá, poros, zajos, a szélén van
mindenkinek mást ér, neked a legtöbbet, ez érthető
peace
Szerintem az már most 25%kal ocsóbban menne el csak.
Más neked érdekesség:
Huszár utcában árultam egy villát 100misiért, a tulaj mással adta el sajnos, de volt mellette egy 1500nm. körüli telek 45milka körül, el is vitték azt is, meg még mellette egy bazi nagy kettős telket, így vagy négy nagy 1500nm körüli telket nyitott most egybe valaki nagymenő, mert mondom csak a villa 100millió volt, mellette az egyik telek 45, és a villa felét ledöntötték, utcáról félmetszetben látni lehetett a házat.
na de sok az off megint. ,-)
privibe raktam egy utolsó levelet a házatokról, innen törölve..
A telek, egészen biztos többet tudott volna, de rossz időben kellett eladni ez van....
kilábalás után, 30%-al többet is tudott volna gyorsba, ráérősen 50% szerintem.
Tudom, hogy Te ezzel foglalkozol, de valamennyire Én is képben vagyok...
Én kb tudom nekem mennyibe került, de ha csak, veszel egy átlag nm árat, és felszorzod az össz alapterülettel elcsodálkozol.
A busz akkor jó, ha kimész a kapun, lépsz 3-4-et, és a megállóban vagy, akkor nem jó, ha elmegy a házad előtt......:))
Mindegy, nem most akarom eladni, és igaz, még nem kerestek meg, hogy nem e adnám el, de mikorra eladóvá válik, vége lesz a válságnak, akkor helyére kerülnek a dolgok...
Ja, és nem beszélve, a rengeteg értékről, amit az udvarra építettem....)))