Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

baszki,hét elején beirta…

#386923 lyonell

baszki,hét elején beirtam a gondolatom,hogy 13960-ról long,eur/chf max pár száz pip és fordul.Usd/jpy longos.Lebszéltek róla,elbizonytalanitototok,én meg csinálom a hülyeséget,

meg ****om.Még jó hogy hajnalban longoltam usd/jpy.-innen menni kéne neki 88-ig.Aszt hiszem többet inkább nem irok ide,az fx tippekbe éx meg sem nézem a véleményeteket,mert elbaszom.Eszt meg ti ne vegyétek sértésnek.

Re: nincs cím

#386739 lackok Előzmény: #386534

De ha a Stop zár 20-al feljebb akkor már az eredmény 80-10-60 = 10 a +80 helyett. Erről beszéltem...és a legtöbbször a Stop zár..:)

#386602 Roller Előzmény: #386534

Nem összeveszni srácok! :)))

Mind a kettőnek van értelme. Az aljvadászat nem könnyű,de ettől még lehet ugyanolyan sikeres.

Nálam vesztes pozíció nincs,ha van akkor az a saját gyengeségemből adódik.Nem tartom be a pozíciónyitás szabályait.

Ha valaki trendirányban áll,akkor nagyon jól jön,mert a túlhúzásokat meg lehet játszani ellen irányban és ha folytatódik a trend tovább a "korrekció után,akkor egy 100pontos emelkedésből,akár 130pontot is ki lehet hozni,de ez már az álom kategória.

#386534 archenius Előzmény: #386528

Nem az volt a téma, hogy teljesen szabályos-e az építés. Hanem hogy minek van nagyobb értelme: Az aljvadászatnak, és a korrekciókban való vergődésnek, vagy a trend követésének.

Amúgy én nem látok komolyabb kivetnivalót ebben sem. +100+10-40, ha a kép szerint záródnak a pozíciói, ez már mindenképp pozitív végeredmény.

#386528 lackok Előzmény: #386478

Egy ilyen poziépítés semmire nem jó. Egy visszarántás van a grafikonon és az alsó kettő pozi buktája vitte is a felső nyerőjét. Ha látnék egy kontratrend utáni második beszállást akkor igen...de ezen a chart-on nincs olyan értelmes Stop hely amivel az eddigi nyerőt biztonságban lehetne már tudni. Vagyis koraiak rajta az újabb nyitások. Az egy másik dolog, hogy itt éppen összejött...de a folytatást nem tudjuk...:)

#386513 Roller Előzmény: #386478

Az a baj,hogy nem üldögélek,sajnos nem várom meg a végét.Pedig mindig kinézem,hogy meddig kell mennie. A tp-t is beállítom,de türelmetlen vagyok és bezárom kis nyerőben. (usdchf-et zártam 0,8536-nál. Nálam 22:00-kor zár a piac,így kimaradtam a nagy szakadásból. Igyekszem a dt-re szorítkozni a hétvége előtt főleg.

Igazad van,hogy építeni kell,de ott még nem tartok. Ami még vissza van az az,hogy tudjak fordítani és építgetni.De előbb ehhez ki kell tudnom várni a korrekció végét.

Hiába állnék be trendirányba,ha azt is hamar zárnám. Semmi más,mint türelmetlenség.

Az ezüstbe beleadtam 49,54-nél és zártam 46,78-nál még az nap,pedig kinéztem,hogy hetesen mennie kéne 34-ig. Amíg a saját elképzeléseimet nem tudom végig vinni,addig nem sok esélyem van trendirányban kereskedni.

Visszatérve az usdchf-re. Naposon még sok hely van lefelé,de nem ütött új aljat az rsi sőt pillanatnyilag komoly divergencia van.egyedül csak h4-en túladott extrém módon. H1-en is divergál az rsi,amit csak további szakadás válthat ki,de akkor h4-en nem csökkenne a nyomás,így jó esély kínálkozik a korrekcióra.

Mindezt további esés válthat ki,de ami ilyen gyorsan zuhan,az hasonló módon fog emelkedni is.

USD

#386448 _pda_

szép egy hétvégi zárás csináltak, dodót megin beverték agyig

BB barátkozhatna a mamájával a ravatalon

#386402 Roller Előzmény: #386339

Én csak a csúcsokat vadászom,hogy lefelé vagy felfelé az mindegy. Az igazi trendfordulót én sosem tartom meg.Pedig ez lenne a végcél. Valószínűleg van is pozícióm a fordulatnál csak korán zárom.

Amire én rájöttem az az,hogy nagyon könnyű pénzt keresni és égetni egyaránt.A kettő között az a különbség,hogy az utóbbinál hibázik a tréder. :)))

Amint trend irányba kereskedem elsőnek jelzem neked! :)))

Ja és usdchf buy 0,8521

Remélem nem kapok két nagy maflást,mert nem találtam el az alját. :))))))

#386395 lyonell Előzmény: #386378

de nekem,emlékeztek még hétfő reggel volt egy gondoltatom,eur/usd 13960 -ról sávozás visszatető vagy új csúcs,én igy most este is eszt látom benne.

#386378 lackok Előzmény: #386339

A tipikus hiba...én is sokáig küzdtem ezzel, hogy a trend fordulásába akartam mindig beszállni. Aztán megismeri az ember a kontratrend fogalmát és megvilágosodik..:)

#386339 archenius Előzmény: #386337

Áhh... Javíthatatlan vagy. :)

Még mindig a végét keresed a mozgásoknak, ahelyett hogy a folytatódását keresnéd.

Tudom, hogy nem egyszerű, de szerintem át kell állítani az agyat erre a fajta gondolkodásra.

#386337 Roller Előzmény: #386120

Mester! Szeretnék jelentkezni!

Nincs ezzel baj,csak el kell találni a fordulót,ami nem kis feladat.

Én azóta sem változtam,csak megtanultam,hogy mikor kell beszállni az adott idősíkban és mennyi pip nyereség várható. Ha ezt valaki kombinálni tudja egy trendirányú kereskedéssel,akkor övé a chart tetőtől talpig. :))

Pl. most usdchf korrekcióra számítanék h4-en ez kb.70-100pip nyerő,ha az alját eltalálja valaki.

Első körben 0,8625 lenne a cél,jó esetben 0,8657