Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: jk

#386679 Rozsdáskilincs Előzmény: #386662

Gyenge piac esetén kismennyiséggel fellehet húzni az árat az uccsó pillanatban azt a látszatot keltve napos grafikonon hogy keresleti nap volt:)

Van vélemény sokfajta:)

Re: fg

#386672 BudFox Előzmény: #386496

Írországnak egy második mentőcsomag is kell.

Görögoszágban az ellenzék nem engdi végrehajtani a megszorításokat....IMF nem fog fizetni szerintem..

Marad a short...ilyen hírek szerintem alapjában változtatják meg a távolabbi kilátásokat.

#386669 BudFox Előzmény: #386662

Semmit sem lehet ezekről sejteni..

lehet hogy csak egy befektetési alap veszi, és szereti ha a végén egy kicsit még többet vesz...nemtudom.

#386662 Vitisaureus Előzmény: #386379

Sziasztok!

Szűz hozzászólásom egy kérdés.

Semmilyen szakanyag nem írja, hogy a kereskedés végén fel kell ugrania az árfolyamnak. Nem rég figyelem csak az eseményeket, de pl. a héten viszont folyton ez történt.

Lehet emögött tömeges bear spekulánsok short technikai daytrade pozícióinak kizárása, vagy valami más?

Ez régebben is így ment?

üdv

Szilárd

#386563 Láma Előzmény: #386496

Elliottal is az a baj, hogy bármennyire próbálja az ember pontosan számozni, menet közben ritkán egyértelmű, hogy mi fog történni. Ahhoz szálazni kellene a legkisebb alhullámokat is és úgy felépíteni a számozást. Ez meghaladja az én türelmemet. Ha a pénteki alj valóban az ötöst jelölte ki, akkor most az "A" környékén járhatunk. De ha a péntek délutáni kis zászlót elfogadjuk egy kissé torz időkorrekciós "B" hullámnak (ahogy Egon szokja mondani) akkor pedig már a "C" pont közelében is járhatunk. Én ezeket csak saccolni tudom menet közben. Ezért aztán most konkrétan Elliott alapján fogalmam nincs mi fog következni holnap reggel. Majd ha kész a hullám, akkor lehet TALÁN eldönteni, hogy melyik elképzelés volt az igazi. (Vagy rossz esetben egyik sem). :) Ha észrevetted, mikor a hibákra felhívtam a figyelmedet, még így utólag "belelátva" sem állítottam, hanem feltételes módban írtam, hogy az "A" már lehet négyes.

Mi várható? Elliottnál maradva, naposon a BUX ápr. 11-től csinált egy szép A-B-C esést. De még lehet ebből teljes Elliott is, ha a mostani emelkedés nem tud az ápr 18-i. alj fölé kapaszkodni. Mert akkor ápr 18 lehet az egyes pont, máj 23 lehet a hármas, és most megyünk a négyes felé, ami nem lehet magasabban 23270-nél. Ha azon nem tud átmenni, akkor számítok egy újabb aljra, egy ötös pontra 22100 alatt. Ha 23270 fölé megyünk, akkor ez az elképzelés sztorno, másikat kell keresni. Én most erre figyelek, mert ez van legközelebb.

#386496 Hathor Előzmény: #386476

Teljesen rendben amit irsz, koszonom, elfogadom. Azert vagyunk, hogy tanuljunk. Ellenben ha jol olvasom elore nem merned felhuzni a vonalakat, utolag viszont belelatod, megtalalod. Ezzel ha keszen van, en is vok, csak en tenyleg elore rajzolok, nem utolag, de ebben visszanezve bele lehet latni a hibakat, de legalabb van mit fejleszteni. Van valami gondolatod, hogy mi varhato szerinted? Es kosz, a szabalyok alapjan ujra nezem majd

#386476 Láma Előzmény: #386221

Nem piszkálgatás a cél, csak egy másik elképzelés.

Szvsz. következetesen nem jól számozod Elliottot. A szabályokat betartva az jön ki, hogy az 5-ös pont nem lehet 5-ös, mert a 4-es túl magasan van (az egyes fölött) és a 2-3 hullám így a legrövidebb (ami nem lehet a legrövidebb). Ezeket figyelembe véve csak a következő alacsonyabb csúcs lehet jó 4-esnek. Az "A" csúcsod éppen megállt az 1-es alatt (mondhatni tickre). Ezért az "A" pontod már lehet 4-es. Csinált is utána egy 773-as új aljat, ami pont jó 5-ösnek és így a hármas hullám is szép hosszú.

Fenntartva, hogy ebben a számozásban is lehet hiba, ha nem vettem észre valami kizáró okot. Én mindig ezeket keresem. Ha Elliott bácsi azt monta, hogy a négyes nem lóghat bele az egyes területére, akkor olyan négyest keresek, ami nem lóg bele.

Nem azért nem tartom jónak a számozásodat, mert nem szép a ciklus, ahogy kijelölöd a pontokat, hanem azért, mert nem tartod be a szabályokat.Ezért előfordulhat, hogy becsapod magad, mert felfelét vártál, miközben a (szabályok szerint) csinált egy új aljat. Ami megállt 773-nál, de Elliott szerint mehetett volna mélyebbre is, hiszen az első hullám már rövidebb, mint a harmadik, ezért az ötödik lehetett volna hosszabb is akár.

Hozzáteszem, én sem vagyok Elliott fan. Mindössze a három fő szabályt jegyeztem meg.

1. A 2. hullám nem megy az 1. hullám kiindulási pontján túlra, azaz a második hullámban megtett út legfeljebb az első hullám hosszának 100%-a

2.A 4. hullám soha nem érinti az 1. és a 2. hullám területét

3.A 3. hullám sohasem a legrövidebb, sem %-ban, sem pedig pontértékben.

Zig-zagok és hasonló csemegék esetén inkább békén hagyom :)

#386422 BudFox Előzmény: #386396

hát...egyszer fel.egyszer le... kaszinó ban is igy lehet nyerni :D

most már nagyon örülnék egy igazi államcsődnek a hétvégén...csak nehogy mi legyünk egyszer azok :D

#386376 Tavasz Előzmény: #386374

most már rosszak az adatok,meg minden problémás,mindenki féleget,szóval én még ma is vettem egy kis Molt meg OTpt meg határidőt,meg még egy kis no name papírt.:-)))))na ha ez nem jön be,jelentem ez már fájóbb lesz.....

#386375 BudFox Előzmény: #386374

na bravó. 23.424.

"abandoned baby" megerősítve...támaszról rugaszkodott el nagyon erős fordulós jelzés....na puff... erre mit lépnek kinnt ?

#386374 BudFox Előzmény: #386372

na most már elég legyen ám a gyereknapból :D igaz az ma van..

OTP -t lekötik, Mtelekomot föl, Ricsit le, MOL .t is fel.

#386370 BudFox Előzmény: #386358

csak fölfelé tud menni zárás előtt :DD megfigyeltem. lefele csak reggel, és egyszer nap közben ...utána nem

#386358 Hathor Előzmény: #386356

Áhhh..

kár ezt a vackot bámulni, amit másfél éve itt összeagonizál ebben a 23Ks sávközéppel.

Meg sem tud mozdulni semmi.

Várják a nagy beszűkítést, és valamikor ki a rakéta!

Na kellemes 7VGT! leléptem, megyek gyerekekért inkább

#386354 BudFox Előzmény: #386347

De azért feltépték ameddig csak lehet..remélem nem veszik meg az irtó xar adatot meg..mert különben szétcsapok köztük