voltunk 22773on is ma.
Nem mondok én már semmit.. :)
de bux PETI képemet berakom azért :)
Szépen kezdünk letapadni 22.800ra. Kezd érdekes lenni ez a szűkülő háromszög most meg..
inkább nem is rajzolok, mindenkinek ott van a napi chartja maga előtt.
Na még egy és befejeztem a pszihót.
Itt egy gondolat a énfejemből ami összefoglal.
Ne légy olyan ostoba hogy nem hallgatod meg mások véleményét
és nelégy olyan földhöz ragadtt hogy ne hagyd szárnyalni saját gondolatodat.
Rozsdáskilincs 2011:D
csak egy közös cél létezik, mindenki pénzt akar kivenni ez kicsit neheziti a dolgot:) Kivi lennék ha megkérdezném hogy mi is a határidős piac hányan tudnának válaszolni a szokásos rizsán kivül. Saját szemszögből. Szvsz nem is igen gondolkodtak rajta. Elfogadják mások gondolatait megelégszenek ezzel.
Na ebben volt más az emlitett két úriember, szemébe merték vágni a világnak ostobák vagytok! Nem úgy van és igazuk lett:) Merj másként gondolkodni szvsz az üzenet.
Elég egyszerű ez. Legalábbis elméletben.
A tőzsde a gazdaság játékelméleti vetülete.
Mindkettőben okosnak kellene lenni, vagy manapság inkább csak a játékelméletben kell/elég az okosság. De azt meg nehéz, mert a játékelméleti szabályok sem érvényesek pár, a játékot irányítani is tudó kivételezett miatt.
“Ha csak az ismert dolgok érdekelnének, lakatosnak mentem volna.”
(Albert Einstein)
Na léptem ,-)
“Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést.” (Albert Einstein)
igen ismerem:) Velősek! és igazak szerintem. Nem kis koponyák voltak de a sikerhez kevésnek bizonyúlt. Jól alátámasztja a korábbi példám:)
Látom magam előtt Newton arcát mikor erre a magállapitásra jutott:D
“Nem vagyok különösebben tehetséges. Csupán szenvedélyesen kíváncsi.”
(Albert Einstein)
Azt hiszem neked való idézetet kell beraknom a tőzsde lelkéről.
Bizonyára hallottad, (Sir Isaac) NEWTON, minden idők egyik legnagyobb fizikusának szavait, miután 20 000 fontot veszített a tőzsdén.
„Ki tudom számítani a mennyei testek mozgását, de képtelen vagyok kiszámítani az emberi őrültséget”
Másik idézet Einsteintől:
“Tanuld meg a játékszabályokat aztán már csak játszanod kell – persze mindenkinél jobban.” (Albert Einstein)
:) vagy ha asszony kicsit hízik eliot hullámot látsz benne.. vagy beszólsz a gatyádba naaagy fehér gyertyát akarok..
fertő:D
Az a kemény amikor reggel felébredsz és nem az az első gondolatod hogy h.gyozni kell, hanem hogy mit csináltak a határidők piaczárás óta :D
Szóljon má' valaki a fejeseknek hogy a MOL -is kezdjék el megönteni :D
OFF mingyá jön Herceg!
azé jöttél vissza mert függő lettél:D Minden zugot kitölt az agyadban a piac:Dsokan vagyunk igy:D