Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: fg

#386256 Hathor Előzmény: #386248

Szépen kezdünk letapadni 22.800ra. Kezd érdekes lenni ez a szűkülő háromszög most meg..

inkább nem is rajzolok, mindenkinek ott van a napi chartja maga előtt.

#386247 Rozsdáskilincs Előzmény: #386241

Na még egy és befejeztem a pszihót.

Itt egy gondolat a énfejemből ami összefoglal.

Ne légy olyan ostoba hogy nem hallgatod meg mások véleményét

és nelégy olyan földhöz ragadtt hogy ne hagyd szárnyalni saját gondolatodat.

Rozsdáskilincs 2011:D

#386241 Rozsdáskilincs Előzmény: #386238

csak egy közös cél létezik, mindenki pénzt akar kivenni ez kicsit neheziti a dolgot:) Kivi lennék ha megkérdezném hogy mi is a határidős piac hányan tudnának válaszolni a szokásos rizsán kivül. Saját szemszögből. Szvsz nem is igen gondolkodtak rajta. Elfogadják mások gondolatait megelégszenek ezzel.

Na ebben volt más az emlitett két úriember, szemébe merték vágni a világnak ostobák vagytok! Nem úgy van és igazuk lett:) Merj másként gondolkodni szvsz az üzenet.

#386238 sbbacsi Előzmény: #386216

Elég egyszerű ez. Legalábbis elméletben.

A tőzsde a gazdaság játékelméleti vetülete.

Mindkettőben okosnak kellene lenni, vagy manapság inkább csak a játékelméletben kell/elég az okosság. De azt meg nehéz, mert a játékelméleti szabályok sem érvényesek pár, a játékot irányítani is tudó kivételezett miatt.

#386237 Hathor Előzmény: #386231

“Ha csak az ismert dolgok érdekelnének, lakatosnak mentem volna.”

(Albert Einstein)

Na léptem ,-)

#386236 Hathor Előzmény: #386228

“Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést.” (Albert Einstein)

#386235 Rozsdáskilincs Előzmény: #386233

igen ismerem:) Velősek! és igazak szerintem. Nem kis koponyák voltak de a sikerhez kevésnek bizonyúlt. Jól alátámasztja a korábbi példám:)

Látom magam előtt Newton arcát mikor erre a magállapitásra jutott:D

#386234 Hathor Előzmény: #386226

“Nem vagyok különösebben tehetséges. Csupán szenvedélyesen kíváncsi.”

(Albert Einstein)

#386233 Hathor Előzmény: #386216

Azt hiszem neked való idézetet kell beraknom a tőzsde lelkéről.

Bizonyára hallottad, (Sir Isaac) NEWTON, minden idők egyik legnagyobb fizikusának szavait, miután 20 000 fontot veszített a tőzsdén.

„Ki tudom számítani a mennyei testek mozgását, de képtelen vagyok kiszámítani az emberi őrültséget”

Másik idézet Einsteintől:

“Tanuld meg a játékszabályokat aztán már csak játszanod kell – persze mindenkinél jobban.” (Albert Einstein)

#386231 Ibiza Előzmény: #386228

:) vagy ha asszony kicsit hízik eliot hullámot látsz benne.. vagy beszólsz a gatyádba naaagy fehér gyertyát akarok..

#386228 Lovax Előzmény: #386224

Az a kemény amikor reggel felébredsz és nem az az első gondolatod hogy h.gyozni kell, hanem hogy mit csináltak a határidők piaczárás óta :D

#386224 Rozsdáskilincs Előzmény: #386221

OFF mingyá jön Herceg!

azé jöttél vissza mert függő lettél:D Minden zugot kitölt az agyadban a piac:Dsokan vagyunk igy:D