Ft combosodik. Nem elég, hogy beszívattam magam tegnap, de még a Ft is be fog még egyszer... Lehet, ki kéne kapcsolnom a gépet. Ha nem lesz elég hatékony a tegnapi zárás előtti dobás, akkor ma is rá fognak segíteni kint szvsz.
Ft combosodik. Nem elég, hogy beszívattam magam tegnap, de még a Ft is be fog még egyszer... Lehet, ki kéne kapcsolnom a gépet. Ha nem lesz elég hatékony a tegnapi zárás előtti dobás, akkor ma is rá fognak segíteni kint szvsz.
Yanileg is elkezdett tevékenykedni a francia fórumon beszéli lefelé rendesen!
Zlota egy katasztrófa meg a HVAR stb. ilyesmiket írogat.
Meg hogy nem átlátható a cég ténykedése stb.
Egyelőre...
9.49-en a 4k-s pufi.
Ha van eszük, meglovagolják a kis parát és a nap végén felszippantják az eladóit. Lassú pszichoterror zajlik.
Ez még pár nap, mire eldőlhet.
Ha törné, akkor kíméletlenül kivágom buksival. :(
Az a kérdés, hogy töri-e a trendet vagy sem. Húzd be a vonalat a 4.47-es mélypontról.
Látható a 9:00-ás könyv. 2500 darabbal 9.7-re lehet tenni, de a vételi oldal gyengus.
200 db-bal 9.35 :-/
"Kiöntötték" a 15 db-ot 9.4-en. Ezek szerint a vételi teleje maradt úgy, ahogy láthattuk a 7:44-esben.
9.59, még ha 100 darabbal is.
Retek robot úgy látom, helyreállította az árfolyamkülönbséget.
Kint valaki piacin belevenne vagy 5k-t..
(látom megint egy rugóra jár az agyunk :D)
Végül is ebben a Q1-ben volt jó is, rossz is. Lehet, hogy semleges hatása lesz inkább.
9.6-ig szerintem nem sok eladó állhat bent. Nyomnának egy piaci 5k-s vételt, egyből rácuppannának. :) Persze igaz erre a másik irány is, ahogy a 8.28-as leszúrásban láthattuk.
Kint még semmi..
Szerk: szerintem ha kint tépni kezdik, akkor ráugrik mindenki a tépésre, ha önteni, akkor meg az öntésre...
Kivárás van.
Kint majd megadják az irányt... vagy nem :)
Nap elején lehet egy leszúrás talán, de a mai záró szerintem megint 1 %-on belül lesz valamelyik irányba. Remélem, a veszteség csökkenését pozitív hírként értékelik majd kint is.
Egész jó kis cikk született:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/a_bevetel_esett_a_veszteseg_sokat_apadt_az_orco-nal.150114.html
Az utolsó 1 órában történt kinti öntöde nekem hasonlít formerplayer által is írt dologra, ami kedden volt az RFV-ben. A nagyböfi leöntött 11k közeléből x mennyiséget, a pánik miatt másfélszer annyit tudott visszavenni az eredeti árszintig. Logikusnak tűnne itt is, főleg annak tükrében, hogy tegnap 9.25-9.4 között több, mint 25000 db vétel volt bepakolva, mégsem volt ilyen agyatlan öntés, mint ma kint az utolsó 1 órában 9.31-ig.
Érdekes lesz a reggeli nyitó, mert lehet jól is és rosszul is értelmezni a gyj-t. 2010 Q1-hez képest pozitívabbnak tűnik nekem a kisebb bevétel ellenére. Aztán a nagyok majd eldöntik, hogy merre tovább.
Nagy gond nincs vele, de ha a Sky nem megy el a tervezett aron, akkor nem fog orulni senki... Sky-t egyebkent egyben adjak el vkinek???
Erre nem tephetik meg nagyon sztem, de valoszinuleg azert zsebelhetik a bennfentesek, mert tobbet tudnak az idei projektek ertekesiteserol mint mi. Es erre a Q1-re vehettek is, mert nem volt benne semmi, amiert dadazhattak volna oket a vasarlas idopontja miatt.
annyira nem szar, mintha kétszer ennyire szar volna... nézőpont kérdése, javuló eredmények, ahogy elkezdik csengetni a váci1után is a bérleti díjat, meg a most építés alatt lévő ingatlanok után, vagy ha sikerül jó pénzért eladni, akkor egyből ugrani fognak a mutatók... szépen lassan stabilan emelkedik ez...