A transzferdíjat még nem tudom, de neked kellesz bemenni az Erste-hez júniusban.
A transzferdíjat még nem tudom, de neked kellesz bemenni az Erste-hez júniusban.
Lusta voltam részletesen elolvasni a közzétételeket...;) Némelyik részét nem is értem.....Csak bele-bele kóstoltam...
Nekem kell jelentkezni az Ersténél? Az Erste meg jelez a bróker cégemnek? Utána kapom a bróker céges igazolást? Az igazolást nekem kell újra bevinnem az Erstébe? Lesz transzferálási díj? Ha igen, mennyi? Stb....???
Minél előbb fogadom el az ajánlatot, annál korábban kapom meg a cash-t?
Kivezetés (kiszorítás)esetén milyen árfolyam várható? Várható-e egyáltalán pozitív változás ebben az esetben?
Mi van, ha nem fogadom el a vételi ajánlatot?
Nem az lesz, mint a LINAMAR-nál? Hagyják az idők végezetéig a tőzsdén a maradék papírokat nevetséges árfolyamon?
Halad a szekér! :)
A Pannunity Kft. 2011. május 16-án kelt kötelez nyilvános vételi ajánlatot tett a
Pannunion Nyrt. valamennyi részvényére, melyet ugyanaznap jóváhagyásra
benyújtott a PSZÁF-hoz, majd 2011. május 27-én a PSZÁF KE-III-255/2011. számú
végzése szerint módosította az ajánlatot és ugyanaznap benyújtotta azt a PSZÁFhoz.
A PSZÁF 2011. május 30-án jóváhagyta a módosított kötelez nyilvános vételi
ajánlatot, melynek teljes szövege, valamint a PSZÁF határozat alább található.
Szerintem nem jól látod, de csak azért , mert nekem is van:)
A kivezetés az nem tőzsdei ügylet.
Az mostanában szintén egységesen 16%-kal adózik? Kell utána TB-t vagy miegymást fizetni?
A diszkontot indokolja az, hogy egyáltalán nem biztos a 3 hónap, lehet az épp 6 is.
És az sem biztos, hogy akárki be fog állni 210-re pl. vevőként. Lehet, hogy csak 208-on lesznek vevők, hisz 210-nél bukó lenne, hisz ott a tranzakciós veszteség...
Ezért nem biztos a 195 körüli vétel.
Nem tudom, Én anno benne voltam a linamarba, tetszett, hogy senkit nem érdekel, de szépen lassan emelkedik, majd amikor jött a hír, hogy kivezetik odaadtam nekik, hisz így is többet fogtam rajta, mint amire eredetileg számítottam...
Externtnél meg gondolom a közkéz miatt nem kaptak rá... ezt nem követtem annyira, mert nem láttam benne fantáziát...
Pannunion szerintem más tészta, itt az elmúlt időben folyamatosan volt forgalom, sokan be vannak ragadva és kevésnek fogják tartani azt a 210ft-ot... de majd meglátjuk mi lesz
Talán mert nem hisznek abban, hogy gyorsan lezajlik a procedúra és nem akarják parkoltatni benne a pénzt sokáig.
Majd te odaadod 210ért... lásd lianmar, vagy externet, kapsz egy ajánlatot, vagy elfogadod, vagy nem, vagy ráunsz oszt tolsz egy eladást... lianmar is kivan támasztva a kivezetési áron, ha jól emlékszem az externet is... szal meglátjuk itt hogy oldják meg...
Úgy legyen! :)
Talán kedden láttam, hogy valaki kapott 190 és 191 Ft-ért is, az már ~10%...
Érdemes beállni és nyitva hagyni a zsákot, hátha pottyan bele valami. :)
Még magam sem tudom, remélem megszán valaki minket és leírja nekünk:)
No, de ez miként megy? Ha veszel mondjuk 1000 db-ot 195-ért, akkor a kivezetés napján jóváírják a számlán a +15 ezret vagy mi ennek a menete? Még nem volt ilyenben részem. De 3 hónapra 6% tényleg nem rossz. Ha USA mutatna valami lefelé produkciót, akkor a pánik erre is hatással lenne és lehetne olcsóbban venni még.
Na végre írt valaki, azt hittem már senkit nem érdekel a story.
Ma vettem 400dbot 196-on.
Reméljük megy még lentebb, nem nagyon van már eladó.
Azon gondolkodtam, hogy nyárra ebbe kellene fektetni a pénzem egy részét.
190 körül érdemes mindenképp zsákolni, de ahhoz kéne egy para a világban, hogy ennyiért is lehessen kapni.
Pontosabban amennyiben létrejön az üzlet, akkor a kisbüfiktől 210 fixért veszik át a részvényeket.
Az részvény ára 196ft.
Miért nem akar beszállni senki ebbe a tuti üzletbe?
3 hónapra 6% hozam
Senki nem vesz 200 alatt?
Elméletileg ha minden jól megy nyár végén elviszik 210ft-ért.