egy két dologban már megelőzöm bpc-t. Cápák sosem volt nagy halak, rossz volt a koncepció. Valszeg idén zárt be, anno még arról is szó volt, hogy állítólag megveszik a tulajtól, de nekem nem volt hihető...
egy két dologban már megelőzöm bpc-t. Cápák sosem volt nagy halak, rossz volt a koncepció. Valszeg idén zárt be, anno még arról is szó volt, hogy állítólag megveszik a tulajtól, de nekem nem volt hihető...
A főnök kinyírta Őket...))
cikket írok ha fejelsztés lesz vagy leállítás. Illetve facebookon is kiírtam tegnap.
Jó lenne valami sticky topic vagy üzenőfal, vagy ilyesmi főhelyen, ahova közérdekű infókat ki lehetne tenni pl rendszerleállás, házirend, bemutatkozó topik stb. hogy a fontos infók mindig látsszanak.
Vagy esetleg cikkben összegyűjteni ezeket, ami mindig első helyen lenne?
http://www.nmhh.hu/index.php?id=hir&cid=13986
Eddig nem túl sokan regisztrálták magukat. Gondolom, még véletlenül sem az a cél, hogy a határidő után sorban elkezdenek büntetni és pénzt beszedni...
igen, köszi.
Már csak az kellene h a cig megvenné a nyomdát, és össze kellene vonni :))
Szerk: most is úgy vannak:)
Felháborít az oldalon lévő rasszizmus. :) Tegnap a CIG és ÁNY topicok egymás alatt voltak. :D
Főnök! Nem tudom, hogy téged érint-e, csak szóltam.
http://index.hu/kultur/media/2011/06/02/a_honap_vegeig_meg_be_lehet_jelenteni_az_online_ujsagokat/
Olyan szép virágnyelven van megfogalmazva, hogy utólag bele lehet magyarázni mindent az 1 milla bírság mellé. A blogírók között is vannak tanácstalanok, hogy a blogokat be kell-e vajon regisztrálni.
örülök, hogy ilyen meghatározó élményt okoztam :D
:D
:D baromira nem értettem az időzónát:) életem egyik nagy problémája kilőve:D
Hali, elfogadtam őket, csak volt időszak amikor senki sem küldött és ritkán nézek rá. Sorry :)
módosítom.
Egyáltalán nem biztos, hogy el lett utasítva, nekem volt linkem, ami hetekig (talán hónapokig is) dekkolt elfogadás előtt. :)
Apropó, Herceg ha olvasod, Zsiday blogjának címét jó lenne korrigálni zsiday.hu-ra.
napi.hu szervere van rossz időpontra állítva, hogy ők legyenek legfelül :)
Nem ide való de rákérdezek. Beküldtem egy linket ami valszin elutasitásra került. Kár szvsz nagyon hasznos gondolatébresztő olvasmány. Bár akinek eddig javasoltam, senki se értette:D Vagy arra hivatkozott nincs ideje olvani. Ajánlom neked is jó szivvel. Velős alapok vannak ott. ( semmi közöm hozzájuk, szimplán bejön)
én meg azt szeretném tudni at rss nél miért nem stimmel az idő? Mennyi az időeltolódás még nem jöttem rá:)
:):) pedig ha van időm, akkor itt lehet legfrissebben olvasni.
Sztm nem jó túzsúfolni a hozzászólásokat, ezért nincs.