Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

Re: nincs cím

#392574 Kissherceg Előzmény: #392555

egy két dologban már megelőzöm bpc-t. Cápák sosem volt nagy halak, rossz volt a koncepció. Valszeg idén zárt be, anno még arról is szó volt, hogy állítólag megveszik a tulajtól, de nekem nem volt hihető...

Jó lenne valami sticky t…

#392319 Lovax

Jó lenne valami sticky topic vagy üzenőfal, vagy ilyesmi főhelyen, ahova közérdekű infókat ki lehetne tenni pl rendszerleállás, házirend, bemutatkozó topik stb. hogy a fontos infók mindig látsszanak.

Vagy esetleg cikkben összegyűjteni ezeket, ami mindig első helyen lenne?

#388197 Fornit Előzmény: #388181

Már csak az kellene h a cig megvenné a nyomdát, és össze kellene vonni :))

Szerk: most is úgy vannak:)

#388181 zeeh_ Előzmény: #388180

Felháborít az oldalon lévő rasszizmus. :) Tegnap a CIG és ÁNY topicok egymás alatt voltak. :D

#385813 Kissherceg Előzmény: #385812

Hali, elfogadtam őket, csak volt időszak amikor senki sem küldött és ritkán nézek rá. Sorry :)

módosítom.

#385812 Netmaster Előzmény: #385809

Egyáltalán nem biztos, hogy el lett utasítva, nekem volt linkem, ami hetekig (talán hónapokig is) dekkolt elfogadás előtt. :)

Apropó, Herceg ha olvasod, Zsiday blogjának címét jó lenne korrigálni zsiday.hu-ra.

#385809 Rozsdáskilincs Előzmény: #385801

Nem ide való de rákérdezek. Beküldtem egy linket ami valszin elutasitásra került. Kár szvsz nagyon hasznos gondolatébresztő olvasmány. Bár akinek eddig javasoltam, senki se értette:D Vagy arra hivatkozott nincs ideje olvani. Ajánlom neked is jó szivvel. Velős alapok vannak ott. ( semmi közöm hozzájuk, szimplán bejön)

#385801 Kissherceg Előzmény: #385796

:):) pedig ha van időm, akkor itt lehet legfrissebben olvasni.

Sztm nem jó túzsúfolni a hozzászólásokat, ezért nincs.