Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#386303 _pda_ Előzmény: #386202

nahhh, h ne mindíg csak pofázzak, itt egy mai próbálkozás

http://www.imagebam.com/image/b6b56d134041504

belépés:

fent a zöld szaggatott, W1 ellenállás, majd counter trend törési szint visszateszt (piros vonalak) , RSI divergencia megerősítéssel (sárga vonalak)

az elsődleges letörési szintet elérte (H4 gyertya alja, pink szaggatott) de visszapattant róla és a szűk storp miatt nullás lett a trade vége

többet nem kockáztattam az adatbejelentések közelsége miatt

aszt hiszem,igazatok van…

#386202 lyonell

aszt hiszem,igazatok van kell 1-2 hét pihi.És nem bántottatok meg,.Teljesen jogosan,mondjátok amit mondtok.

#386146 _pda_ Előzmény: #386123

eur/usd

a 3960 H4-en egy fals letörés

az igazi SR szint naposon 4043

azóta egy kacskabicska counter trend van, ezért nehéz

#386133 archenius Előzmény: #386126

Azt döntsd el milyen időtávban gondolkozol. Ha napokról beszélsz, akkor ne nézd az 5 perces grafikont, mert csak összezavar. Ha pedig nem tudod kivárni az órás, négyórás gyertyákat, akkor teljesen lényegtelen mi fog történni holnap, kereskedj csak napon belül M5-ön.

#386129 _pda_ Előzmény: #386123

a buxot még extra perverzióbol csinálod, ha nem elég a cumi az FX-ben? :))))

(figyelj a szmájlikra) ;-)

#386127 Hathor Előzmény: #386126

:))

Lyonell! Elérkeztél abba a szakaszba, amikor fogalmad nincs a piac irányáról, hadoválsz össze vissza ,-)

viccesen mondom, nem bántásból ,-)

de így van. Inkább hagyd ki a pozit, pihenj!

Van 20perecm, hogy körbenézzek, mi van ma reggel a piacon. :)

ma már kiküldtem egy csomó ingatlan ajánlatot olasz befektetőnek, most azon dolgozom inkább, így keveset fogok ma írni hatiban is, vagy egyáltalán nem.

Üdv.

de most meg nézzétek me…

#386126 lyonell

de most meg nézzétek meg,jön lefelé.Hát akkor meg lehet az első gondolatom volt a jó.Nem baj,megvárom a mai napot majd jövő héten valamerre lépek.

#386123 lyonell Előzmény: #386120

vazzeg.néha igen.És teljesen igazad van.Ezen változtatnom,kell.

Most átgondoltam.Szóval sp-é megcsinálta helyellközzel az aljat,ugye az 1298-at,vártuk de helyettesitsük be az 1305-el,és megindult fel betöltötte a rést,elvileg mehetne tovább fel új csúcsra.Eur/usd ugye a múltkor 1.4 ről korrigált fel 360 pipet kb. Lejött csinált egy alacsonyabb aljat 13960-ról,és megindult fel ez is mehet új csúcsra.Most igy látom.Aszt hiszem 1-2 napot várok,és meglátjuk.De meg kéne addig próbálkozni ezen az elven egy bux vétellel.

#386120 archenius Előzmény: #386117

Ne vedd zokon, de úgy érzem kicsit fordítva gondolkozol, mint ahogy kellene. Veszel esésben, és eladsz emelkedésben, ahelyett, hogy inkább a folytatódásra számítanál.

igazad lett kis ütött,de…

#386115 lyonell

igazad lett kis ütött,de viszont az euro/usd eladásom 280-on teljesült,felraktam a stoppot,295-re.lassan nullába is húzom.

esetleg ha lejebb jön me…

#385912 lyonell

esetleg ha lejebb jön meginnt vétel 80.90 ről,ha még lejebb akkor kivárós.max 80.75 még be lehet próbálni.

usd/jpy vételes.most vet…

#385909 lyonell

usd/jpy vételes.most vettem két lot,81.20 ról.stop 81.12. cél 82.63.

na közben usd/jpy zárni …

#385676 lyonell

na közben usd/jpy zárni kellet.nulla pozi,most csak mozi.Délután remélem eur/usd 1.4280 körül ről,jó lessz shortra.Be állitok oda egy eladás limitet.

na hát közben eur/jpy ki…

#385675 lyonell

na hát közben eur/jpy kiütött,ur/usd zártam.Usd/jpy meg haszonnal meg profitvédővel ketyeg.

De egyépként euro,rés be…

#385661 lyonell

De egyépként euro,rés betöltés után csinál lefelé egy új aljat,akkor shortos cumi lessz.Szerintem,szvsz.

plussz rövidre nyitok 0.…

#385659 lyonell

plussz rövidre nyitok 0.5 lotos eur/jpy shortot mellé.116.30-as stop cél 114.98