Valld be csak nyugodtan, hogy tegnap te voltál a nagy vevő felfüggesztés előtt. :D
Valld be csak nyugodtan, hogy tegnap te voltál a nagy vevő felfüggesztés előtt. :D
Ez van, ha közben telefonálok. :-(
no, vki nem akar pflaxot venni? 624ig kéne csak kivenni. :-)
Én a mol-al. Sajnos nem volt annyi lém hogy kb 19000 darabot vegyek :))
****án feltépted
Én is így jártam múltkor majdnem a Pannunionnal, szerencsére megerősítéskor észrevettem a hibát, így nem teljesült.
Már 30? Még jó, hogy 32nél eladtam. Viszont beragasztottam magam pflaxba. Elqrtam a megbízást, 650db/540ft helyett 540db/650ft írtam be és reflexből lenyomtam a megerősítést is. :-( most heteket várhatok mire vki megveszi. :-(
Nem volt itt semmilyen nagy vevő, a töméshez kellett a 31-es nagy pufi, ami ki is ugrott, amikor melegedni kezdett a helyzet.
Nocsak, 31 alatt...?
Hiába sokaknak úgy az igazi a lóf@sz ha sorba is állnak érte egy napot:))
420k lett majdnem :)
délen vagyok főleg érdekelt :)
kevés fórumosok közé tartozom, aki idén keresett ezzel a csodával. Ha visszamegy kisebb forgalom mellett hosszabb távra veszek.
kiszálltam. Vacsora pénz lett...
egyetértek veled. 400kval már ellehet indítani a folyamatot simán. Utána már csak pufferelni kell felül...
a napi forgalom adás-vételből áll.. vesz aki olcsónak gondolja elad aki megijed vagy már keresett rajta..
sokan vettek 25 körül..mostani árfolyamon 30% haszon.ezért sokan eladnak..de sokan vesznek (esetleg akik 45ön eladták a 90es vételeket)..ezért állt meg az árfolyam
egy óra alatt 55milka körüli a forgalom..
írtam speki papír.. érdekel a megoldás én azért vettem legyen tétje..
szerk: még lehet benne egy visszaöntés is25-26ig..
ha valakinek sok kell akkor beönt egy adagot..