Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#385331 _pda_ Előzmény: #385325

ja, vagy :)

a 23-at megnézték, majd meglátjuk mennyire tart

visszateszt benne van, majd ha visszajött a letörési szintig, kiderül, h csak paráztatás volt, vagy további lejtmenet

fene nagy drámára nem számítok, mint amikor a JPY párokat beverték

szerk: persze a bukót mindíg könnyebb összehozni, mint a nyerőt :))

#385323 lyonell Előzmény: #385321

persze,mondom én is azért parázok hátha beszakad,majd mindjárt újra nyitom ha nem kezd el esni.De azért ez a szűk stop is csinált 12000 bukót,szóval azé

nem akartam ennél többet csúszni.,várok picit.

#385316 _pda_ Előzmény: #385313

beleszúrtak már az 1.2323-ba, sanszos

majd mehet a kárelhárítás :)

szerk: megtörtént

Valaki eur/chf long? mos…

#385299 lyonell

Valaki eur/chf long? most nyitottam,kis kori reményében.

engedjék már le azt az a…

#385136 ikszf

engedjék már le azt az audjpy-t 83 köré :)

csak nem akarják elhinni :)

Csippentettem kis eur/jp…

#384399 lyonell

Csippentettem kis eur/jpy és eur/usd.Meglátjuk jó döntés volt e,.

#383960 Roller Előzmény: #383948

Szerintem csordogálni fog lefelé,ha nagyon meghúzzák 1,2 alá,akkor felfelé is menni fog 1,4-ig

Az alja valahol 1,18-nál lesz

#383948 Arizona Előzmény: #383837

Kamatemelésre spekizve a CHF nagyot erősödhet, a tőzsdék valszeg juniusban korigálnak ,és megint jön a jól bevált értékáló biztonságos befektetés duma ami még tovább erősiti.A YEN is erősödhet ,de majd meglássuk.

eur/usd nézegetm.Egyenlő…

#383929 lyonell

eur/usd nézegetm.Egyenlőe shortos.De szerintem az volna a legnagyobb,szivatás ha most még esne,ugye portugálok megsegítve,amikor csődöt jelentettek emelkedett most az lene szivatás ha tovább esne,de az 1.4-es szintet nehezen vitte át,nehezen stabilizálódott,szóval úgygondolom nehezen is töri le.Fontos szinnt,ahhoz hogy visszakerüljön a régi mederbe valami nagyon csúnyának kéne történni.Arra gondoltam mehet lefelé tovább és 1.3960-ról pattanhatna,ott meg az lessz a szivatás,vissza új csúcsra.Ugye az 1.3850-nézi mindenki,hát épp ezért már fordulhat 1.3960-ról.És idew vágna akkor az eur/chf-is ami letörné a szintet,alá menne 200 pippel és durván megkezdené a felfelé trendelést.Usd/jpy érdekes szerintem ennek meg mindennek ellenére,erősödnie kell a dollárnak,.Megvolt a szivatás benne,ugye az ominózus beszakadás,asztán a long,és a korrekció és meginnt long van ugye.Ami ha tart,akkor már nem nagyon kéne számítani esésre de ez csak az én véleményem.

#383843 lyonell Előzmény: #383728

jajj de nem úgy gondoltam srácok,hanem mondjuk csali képpen töri az aljat,és csak mondjuk 200 pippel megy alá,és onnan fordul és mindenkit széjjel szopat a shorttal.na erre gondoltam azzal hogy új alj és pattan.

#383837 Roller Előzmény: #383820

Sok a meló. Nem érek rá pénzt égetni. :))

Komolyan vettem,de nagyon elhúzott az eleje,így full tőkével léptem poziba. Még tartogatom,így ha megfordul nagyot lépek előre. Az első ötben kéne lenni,hogy tovább jussak,ahhoz meg kockáztatni kell.

Azért olvasgatom a topikot.

Eurchf-ről :

Elég közel került 24-hez könnyen letörheti és akkor talán 20-lehet a megálló,amolyan lélektani határ. Hetesen régóta tart az rsi-ben egy divergencia,ami most megdőlni látszik.

Ha poziba kéne lépni,akkor longnál 1,2395-ös stoppal lehetne. Shortnál 1,2395-ös order lehet jó.

Majd igyekszem többet hozzászólni,de néha tényleg kevesen járnak erre.

#383820 Arizona Előzmény: #383787

Bakker azt gondoltam komolyan veszed. Mizu ? Ritkábban irogatsz mint én,igaz nincs is miről meg kinek.