a végén szerintem mindegy lesz, miből vették meg, a számla a zembereknél fog kikötni vmilyen formában. Majd lesznek új adók, vagy egyéb bevételnövelő lépések, stb.
a végén szerintem mindegy lesz, miből vették meg, a számla a zembereknél fog kikötni vmilyen formában. Majd lesznek új adók, vagy egyéb bevételnövelő lépések, stb.
Persze, nyilván vissza kell fizetni.
De gondolom mindannyiótoknak jobban csípte volna a szemét, ha MNYP pénzből lennének a ruszkik kifizetve.
azt az IMF pénzt is vissza kell fizetni, nem? vagy azt ajándékba adták? :)
Jó reggelt bajtársak!
Úgy hallottam reggel a tv-ben, hogy megveszi az állam a Szurgut pakkot. Sikerült megállapodnia a kormánynak az oroszokkal. És ha jól értettem a le nem hívott IMF hitelrészletből, tehát nem az MNYP pénzekből.
Na, az nem gyenge lenne, ha ajánlatot tennének a teljes pakkra. Akkor jönne az, hogy fogok mindent és elhúzok innen a pcsába...
Ez az a múltkor is mikor beindult a pletyka emelkedett elég szépen. Pedig így 0 az esély felvásárlásra, és az állam is betolta magát a céghez ami ugye múltban nem volt túl jó Molnak.
Viszont ha bevonnak részvényeket akkor nagyon felmehet az ára, más sztorit nem látok benne.
Matgab: azt nem értem az egészben, hogy mit számít árfolyam szempontból a piacnak állam mennyiért vásárol, vehetne 1 Ft-ért, vagy 100k-ért is a cég értéke nem változik. Szóval vmi lehet a háttérben vsz, vagy passz. :)
árfolyam vajon mit lép erre holnap.
Elvileg semmi pozitívum nincs ebben a hírben. Kivéve ha megindul egy spekuláció a részvény szám csökkentésére, sok szempontból kell ezt néznie a cégnek megéri e. Viszont lehet ezt már előre lejátszották és vkik tudják, hát nekik biztos megéri venni. :)
új idők. :)
Koffein: még a végén visszasírják az oroszokat.
Filter: meg lehet szokni idővel, hogy a tényektől nem zavartatják magukat. :)
Az biztos, hogy nem véletlenül vették meg.:)
Sok kicsi fityeszes van a háttérben.....
sztm vesd fel a nemzeti konzultáción:D
Ja, el kéne adni az OMV-nek 32k-ért, úgyis annyit akartak anno adni érte!
Ez egy olyan win-win-win-win üzlet lenne.
Ha valakinek megvan a MOL történet onnan hogy a magyar állam anno hány ft-ért adta el a MOL részvényeit, akkor azt megköszönném a kíváncisság kedvéért.
Én valami 3k körüli meg 6k körüli árra emlékszem, de talán volt 2,X is...
Most jól megmutattuk, hogy visszavásároljuk!
Nagyon egyszerű.
Vissza kell hívni az IMF-et, felvenni 100.000.000.00.0.0..00.0...000.000 EUR hitelt.
Vissza kell vásárolni a történelmi Magyarországot és 2 nappal utána csődöt jelenteni!
valahol landolni fognak ezek a papírok, szerintem, nem véletlenül vették meg.....ráadásul, imf pénzből....
Kína?
szerk:
De az még szebb volna, ha a sógorok lennének a háttérben..
nekik valóban k*rva olcsó volt... ingyé nekem is kellene mol, csak vedd meg nekem... kb így megy :(
:))
osztalékból, meg kompenzálják, majd a benzin árát, szerintem...))
nem értem,l mire kellet ez a mol pakett...
http://www.fn.hu//cegek/20110524/bombauzletet_csinalt_allam/
lehet így is tálalni...