Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#385082 filter Előzmény: #385026

Nem tudom minek nézik az embereket, az estében az m1-en petike nyilatkozott.

Imf pénzből fizetnek, nem lesz hatással a ktg.vetésre.

Egy mondattal később, meg kell szavazni a képviselőknek és új ktg.vetést kell készíteni.

No erről ennyit, csak nem értem az újbóli mellébeszélést.

#385079 Kissherceg Előzmény: #385072

22800 felett kicsivel. 2 napja vezik, 1500 pontot emelkedett, szerintem ez nem kicsit muttty.

Nem hiszem, hogy a vevők ne tudták volna már az árat, nem véletlen volt a mol ennyire felülteljesítő tavasszal.

kérdés, hogy mennyiért v…

#385072 lioon76

kérdés, hogy mennyiért vette meg az állam?

#385067 Harlem Előzmény: #385062

Sztem pletyi megvolt, de az árat nem mindenki tudta pontosan.

Saccoltak 25k-t és markolták eszetlen, meg zártak shortokat.

Lehet reggel esik egy ezrest hamar.

Az eddigi hírek és elemzői vélemények alapján kisebb esélye van egy kitörésnek vagy további funda rallynak.

#385064 Harlem Előzmény: #385044

Ebben is van vmi, bár ki az a h..., aki akár 23k-t is hajlandó adni érte, mikor a cucc ötöde 22400-at ér?

Sztem az oroszoknak nem nagyon tetszett ez a kényszer eladás, még azt is el tudom képzelni leshortolják 20k alá rövidesen.

La. annyi zséjük van, mint olajuk...

#385047 Koffein Előzmény: #385026

"Állam régen kinyiffantotta Molt a gázárak nyomásával, épp előző Fidesz idején, lehet most üzemanyagokra szállnak rá..."

Ha így lesz, akkor pár év múlva a ?ol fog könyörögni, hogy adják már el, mert nem bírja finanszírozni a veszteséget :)

#385044 Kissherceg Előzmény: #385042

ekkora forgalommal? Értelmetlen. Azzal értek egyet, hogy mol nem szerepelhet rosszul, hogy az emberek lássák a csodás vételt...

szerintem nyitásban -4-6…

#385039 lioon76

szerintem nyitásban -4-6%-ban gap-el indít, aztán még a nap végére plusszos is lehet, feltéve ha nem indulnak be a nagyböfik!

#385037 Csokigyáros Előzmény: #385036

egy normális országban ez rv.gyengülést jelentene, de itt, ki tudja? szvsz forgalom lesz benne, de nem hiszem hogy kiakadna bármely irányba... mondjuk legyen -1,5% nap végére... :)

konkrétan 8 yardos forgalom és 22,980...

Mit tippeltek a holnapi …

#385036 lioon76

Mit tippeltek a holnapi MOL árfolyamára és forgalmára?

#385033 banyaiz Előzmény: #385028

Valamiért nagyon kellett ez nekik, könnyen lehet amit Krumenaker mond, hogy ezért lobbiztak Hernádi-Csányi, ezt kérték cserébe támogatásért vagy ki tudja.

Nem látom más értelmét ennek. Ok stratégiai ágazat stb, ez rendben erre még rá lehet húzni vmi magyarázatot.

#385032 banyaiz Előzmény: #385026

Ja és persze ha már Mol topik, vsz sok értelme nincs visszavenni így ezt a Mol pakkot, hiszen a cégnek majd 50% srv van a kezében. Akkor mit zavar minket kinél van a többi?

Ráadásul ez most Ifm hitelkeret maradékának a lehívásából megy, az mnyp pénzek maradványaiból pedig majd államadósságot csökkentünk, közvetetten mnyp pénzből van megvéve a Mol.

Nem lett volna egyszerűbb úgy szabályozni mnyp-ket, hogy csak magyar papírokat vehetnek? Vagy nagyobb arányban magyar részvényeket, apránként ugyanezt a csomagot összeszedték volna a piacon Molban, Otiban stb. Ezek meg itt forradalmárkodnak feleslegesen.

Inkább az állami szférában forradalmárkodjanak ezt az 500 milliárdot egy-két jól sikerült autópályaépítésen , hídfelújításon meg lehet spórolni.