Kaptam 200 db-ot (kicsit drágán a kinti árhoz képest, de még belefér.)
Kint megy a hinta 9.36-9.42 között.
Kaptam 200 db-ot (kicsit drágán a kinti árhoz képest, de még belefér.)
Kint megy a hinta 9.36-9.42 között.
Öntike lesz nálunk is remélhetőleg, vékonyodnak a robot pakkok a vételi tetején, miután kint megint 9.36
Bedobhatnák igazán.
Ezt útálom ebben a papírban, hogy nem követi le a kinti árat, időnként teljesen elszakad tőle.
A kötéslistán ezek a nullás sorok elég zavaróak.
Franc tudja, de itthon nem akar "szabályozni". Szerintem forgalomhoz is van kötve robotpofa ténykedése.. vszínű akkor fog itthon önteni egy pakkot, ha kint mondjuk 9.3-ig beadnak ~2000db-ot.
95 Ft-tal vagyunk feljebb, mint kint. Kinti olcsóbb darabokat passzolja el nálunk a robot?
Nem konnyeznem meg az esemenyt. Habar ha 3K-ig menne, akkor igen, de oromomben. :)
Holnap mondjuk igy is ugy is "judgement day"...
Közben visszavonták :D
Trükköznek a fiúk..
Az is lehet, hogy ma-holnap felhúzzák valami magasabb szintre.
Rázzák csak, hátha hullik ma a manna. Ha már egyszer múlt héten nem tudtam gyűjtögetni.
Úgy látom kint egy utolsó nagy kirázásra készülnek ma!
Alsólimiten 2508db-os eladó pakk.
De lehet, hogy "szembeállnak" vele vételen és nem lesz semmi..
A lényeg, hogy az alakzatokból számolható célár hova mutat! :))
Vagy mondhatjuk fordított fej-vállnak is (amit korábban megrajzoltam), de mind1 :)
http://www.kephost.com/images4/2011/5/23/y6so1nktvzyfpwqkhkmj.png
Hú, bammeg, 2640-ig nincs tétel... 2650-es az első igazi falat. Nyomhatnának kint lefelé egy 9.2-es paráztatást.
Azt nézem, hogy itthon egy kv.s csésze :) épül, vagyis a vége fele jár :)
Hajszál híján, majdnem 2595 lett. Befagyott a PETI és már nem fogadta el a megbízásomat 17:05-kor arra az 50 darabra.
Itthon megint túl van húzva, díjaznám, ha holnap helyreállítaná az egyensúlyt robot pajti.
szép, még jó hogy a napokban visszatereltem ide a speki pénzt, így teljes a harcba állított csorda :))