Meg kellene tanítani inni az embereket! :)
Amikor csatak részegre isszuk magunkat, akkor 2dl-es pohárba kérjük ki az unicum-ot.
Ekkor szokott kerekedni a pultos szeme :)
Meg kellene tanítani inni az embereket! :)
Amikor csatak részegre isszuk magunkat, akkor 2dl-es pohárba kérjük ki az unicum-ot.
Ekkor szokott kerekedni a pultos szeme :)
Lehetne ez a szlogen hozzá.
"Pálinka light: Ha nem bírod az éjszakát." :D
"Pálinka hard: Érezd azt, hogy te vagy a király." :D
Ez a sör piac érdekes kérdés, szerintem ha jó minőségű sört főznének és reális áron adnák (Soproni/Borsodi árszínvonal körül), lenne rá kereslet.
Lehetne a gyengébbek kedvéért light pálinka úgy 8%alkohol tartalommal, vagy extra erős barack pálinka ízű sör is :D
Nem is értem miért nem lépnek be a sörpiacra? :S Meg kéne kérdezni Zwack Sándortól, hogy miként látja ezt az ötletet? :)
:DD
Egyébként viccen kívűl a sör piacon szvsz lenne keresnivalójuk.
Használjanak kevesebb vizet a páleszhez. :)
Jó ez a cég, kiszámítható, stabil, konzervatív, nem árt ilyenbe fektetni, legalább valamelyest biztos.
én aszondom ne fizessék ki és forgassák termékfejlesztésre :)
Pontosabban ennyi lehet, még meg kell szavazniuk június 29-én, de nyilván meg fogják. :)
850 Ft osztalék, azért az nem rossz. Iszok is egy mézes Fütyülőst erre.
Egészségetekre! :D
most még talán megéri megvenni 1 honap mulva valszeg márnem.
tavaj 1000 volt igen 7-800. körül lesz augusztusban volt
Igen év elején Én is kalkuláltam (600 is benne lehet a pakliban), de szerintem 800ft-ot ki fognak fizetni.
ezt 3 hete olvastam talán a hvg ben osztalékokról volt szó és ott kb ra irták hogy ennyi lesz.
Mostanság vettem észre, hogy egyre drágábbak a Zwack termékek... nem csodálom, hogy nem fogynak annyira, mint pár évvel ezelőtt...
lehet mert lesz osztalék 600 ft