Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#384890 akpo7 Előzmény: #384888

IMF-penzbol...

Na, erre most no comment! (marmint nem iranyodban, hanem iranyukba) :)

#384885 zeeh_ Előzmény: #384879

Most olvasgatom, van ám s*ggnyalás rendesen a kommentelők egy részének irányából.

#384884 Csokigyáros Előzmény: #384870

a te pénzeden az én pénzemen osztják az észt.... elkeserítő országban élünk... itt bármi megtörténhet.. :(

#384880 Csusza Előzmény: #384873

Igenis véletlen volt, csak mi csodálkoztunk a délelőtti vételeken.

Komolyan mondom megmételyezed a világba és vezetőinkbe vetett bizalmunkat az állandó alaptalan(!) gyanakvásoddal, szörnyű...

:-D

Egyébként most szaladtam haza, hogy megnézzem, mi van. Tényleg mi is van? Annyit láttam, hogy -Viktor nem tudva ellenállni ruszkifóbiájának- csak megvették a MOL-t. Felfüggesztés meddig van, lehet tudni?

(tudatlanságomért elnézést, de napközben kubikolok...)

#384873 zeeh_ Előzmény: #384870

Gondolom, lehetett vagy 24k/db, hogy Szurgut ne járjon rosszul.

Megnézhetné a PSZÁF illetékes elvtársa, hogy ki vett a felfüggesztés előtt nagy pakkokat, persze "véletlenül".

#384868 zeeh_ Előzmény: #384863

Mernének ellentmondani... Fent vannak az adataik, NBH egy pillanat alatt kideríti, hogy ki az aki "nincs velünk".

#384867 banyaiz Előzmény: #384865

Lehetett volna az Mnyp-s számlájukon Mol részvény, ehelyett ebből a pénzből lett az államnak Mol részvénye, és még tapsolnak is hozzá, nagy az Isten állatkertje ezt lehet ebből leszűrni. :)

#384865 Waszeitung Előzmény: #384863

Amennyiben közhelyeken kívül elárulná hogy miképpen is gondolja és mi a célja,hogyan tervezi megvalósítani,miképpen profitálnak ebből a polgárok úgy még lehet én is megteszem...azt vajon tudják a komentelők hogy ők fizették?

érdemes olvasgatni Vikto…

#384863 Paleinho

érdemes olvasgatni Viktor facebook oldalán a kommenteket, a vételár senkit nem érdekel, mindenki csak gratulál, LOL

#384861 pepe01 Előzmény: #384859

Úgy lenne korrekt, ha az állam megtartaná és évente kivenné osztalék formájában a nyerő 25%-át:)

no erre kiváncsivagyok h…

#384859 PRESLEY

no erre kiváncsivagyok hogy fel vagy le

az a kérdés miből az emberek adójábó.nyugdij illetve ami hiteleket felvettek milyen jogon hiszen az bállamnak nincs is részesedése. vagy a mol vette meg miböl ez óriasi összeg

#384853 banyaiz Előzmény: #384843

Nagy meccs lehet ebből még, mert ha az állam mondjuk 25k-n vette meg. Akkor nyilván érdekük , hogy lehessen mutatni milyen jó áron vették, és ebből következhet egy részvény bevonás, felvásárlásra már 0 az esély. Mondjuk a teljes tőzsdén lévő csomag 30%-át bevonják akkor is marad a Molnál 20%, államnál 20%, és az árfolyam hol lesz ? Pl 30%-al magasabban? Én ezt játszanám a helyükben. :)

Rozsdáskilincs: elképzelhető ezért tesz mindent. .)

#384852 Rozsdáskilincs Előzmény: #384842

Lehet arra megy ki hogy, a mol jó cég és szépen tejel majd az állami nyugdij kasszába? ezzel Viki bizonyitja van jobb az mny-töl. A népek meg boldogok és megkoronázzák:)