gyönyörű...
Ja...
http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_visszaszereztuk_a_mol-t_imf_penzbol.149974.html
mennyi is ez per DB?
IMF-penzbol...
Na, erre most no comment! (marmint nem iranyodban, hanem iranyukba) :)
a forrás persze IMF... :))))
Most olvasgatom, van ám s*ggnyalás rendesen a kommentelők egy részének irányából.
a te pénzeden az én pénzemen osztják az észt.... elkeserítő országban élünk... itt bármi megtörténhet.. :(
Igenis véletlen volt, csak mi csodálkoztunk a délelőtti vételeken.
Komolyan mondom megmételyezed a világba és vezetőinkbe vetett bizalmunkat az állandó alaptalan(!) gyanakvásoddal, szörnyű...
:-D
Egyébként most szaladtam haza, hogy megnézzem, mi van. Tényleg mi is van? Annyit láttam, hogy -Viktor nem tudva ellenállni ruszkifóbiájának- csak megvették a MOL-t. Felfüggesztés meddig van, lehet tudni?
(tudatlanságomért elnézést, de napközben kubikolok...)
Gondolom, lehetett vagy 24k/db, hogy Szurgut ne járjon rosszul.
Megnézhetné a PSZÁF illetékes elvtársa, hogy ki vett a felfüggesztés előtt nagy pakkokat, persze "véletlenül".
hihetetlen, még tavaly mondogattam, hogy megfogják csinálni. Állatok ezek...
Mernének ellentmondani... Fent vannak az adataik, NBH egy pillanat alatt kideríti, hogy ki az aki "nincs velünk".
Lehetett volna az Mnyp-s számlájukon Mol részvény, ehelyett ebből a pénzből lett az államnak Mol részvénye, és még tapsolnak is hozzá, nagy az Isten állatkertje ezt lehet ebből leszűrni. :)
Amennyiben közhelyeken kívül elárulná hogy miképpen is gondolja és mi a célja,hogyan tervezi megvalósítani,miképpen profitálnak ebből a polgárok úgy még lehet én is megteszem...azt vajon tudják a komentelők hogy ők fizették?
érdemes olvasgatni Viktor facebook oldalán a kommenteket, a vételár senkit nem érdekel, mindenki csak gratulál, LOL
Úgy lenne korrekt, ha az állam megtartaná és évente kivenné osztalék formájában a nyerő 25%-át:)
no erre kiváncsivagyok hogy fel vagy le
az a kérdés miből az emberek adójábó.nyugdij illetve ami hiteleket felvettek milyen jogon hiszen az bállamnak nincs is részesedése. vagy a mol vette meg miböl ez óriasi összeg
http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_visszaszereztuk_a_mol-t.149974.html
no itt vannak a részvényesek
Nagy meccs lehet ebből még, mert ha az állam mondjuk 25k-n vette meg. Akkor nyilván érdekük , hogy lehessen mutatni milyen jó áron vették, és ebből következhet egy részvény bevonás, felvásárlásra már 0 az esély. Mondjuk a teljes tőzsdén lévő csomag 30%-át bevonják akkor is marad a Molnál 20%, államnál 20%, és az árfolyam hol lesz ? Pl 30%-al magasabban? Én ezt játszanám a helyükben. :)
Rozsdáskilincs: elképzelhető ezért tesz mindent. .)
Lehet arra megy ki hogy, a mol jó cég és szépen tejel majd az állami nyugdij kasszába? ezzel Viki bizonyitja van jobb az mny-töl. A népek meg boldogok és megkoronázzák:)