mehetne végre 600 köré a kt...
mehetne végre 600 köré a kt...
A tenapi shortot eladtam még 100 alatt.
Nem volt mennyiség szerencsére.
jó dolog a szigetforduló..400 alatt a kt.
Jó reggelt! Egy életem-egy halálom tegnapi longot bővítettem :D
hohoho látom kezd szines lenni a kép ezt már szeretem mikor mindenfélét lehet errefelé hallani:D
A vételi pánik elmaradt eddig szvsz el is marad szuttyoghatunk ezeken a szinteken egy pár napot.
:) viccesfiúk... 780on vettem a tegnapit azt adtam el.. elírtam... tegnap beírtam
de így is javítottam mert 11580 volt elöször:))
22.580on? :)
szerk: ja látom Ibizának szólt, mert elírta..
valszeg 22.850et akart írni. Amúgy 710környékén volt, ha jól emlékszem.
Amúgy Yo reggelt!
Én persze jól besz*ptam a tegnapi short rányitást. Mint mindig...
Vártam x napot, amíg csorogtunk rányitás nélkül, mondván, hogy kell visszateszt vagy valami.
Most tessék, itt van... vagy fordul is az egész... még 1-2 nap alatt kitalálnak vmi szuper kis adósmentést is hozzá és 24k felett pislogok majd. :(
bennfentes vagy :) nekem 700 alá nem ment :)
Eladtam 35db-ot 23090-en, 2db-ot 23046-on. nézem a visszaszállási pontot.
Tagadhatatlanul a családnak nehezebb kereskedni,idegeneknek könnyebb.nem tudom miért van így.:-)Az érzelem nagy úr a tőzsdén is,mert nem szabad.Most átmentem rezzenéstelenbe,ma megnézem,bejön e a gondolatom,és kitartok,hogy a forintra figyelve döntök,mikor zárom a hamar nyitott pozikat.sosem költöm az összes pénzt,tehát annyira az egész csomagra nem fáj,inkább a kudarcot nehezen élem meg.....
Szevasztok,
Bud pár konti longot nyitottam 23K körül úgyhogy eshetünk :-) ha már múlt héten korán zártam shortokat, most biztos korán longolok...így szokott lenni
Én voltam:)
Ha jól emlékszem családi ellen irányu innyencségek vannak arra felé:)
valaki tegnap mondta,hogy kíváncsi lenne a véleményemre.ez nagyon tetszett.:-))Ha ez nem lóg ki innen,mivel a piacra vonatkozik,továbbra is tartom,hogy a gyengülő forint és a leeső árfolyamok fordítottam arányosak,tehát gyenge forintnál egy kis apanázst vesznek fel deviza fedezettel,majd bevásárolnak a lenti árfolyamokon.Ma megállapodás kormány,bankok,majd az egész elkezd megint fordulni.
forint erősödni,részvény piac felfelé,és a tetőn papírok,vagy határidő longokat zárják és visszafizetik a pár napra kapott pénzeket.Ott devizán is lesz átlafban 2-3-4% profit,és itt a piacon,határiőben stb is is lesz........
Csak most a ritmus egy kicsit más volt,ami azért nem jó nekem,mert nem jól kezdtem nyitni.hamar.tehát addig csönd,és higgadok......
úgynézem tényleg eshetünk most még picit...
elemzések short nyitását javasolják.
másik elemző meg visszatesztről ír..
majd meglátjuk melyik erősebb.
majd jövök később.. csá :-)
bocs...átmásoltam a másikba főnök .
Na nyitó 23.010
110 pontos felgap.
a rés 23.230 ig tart..a rés közepén vagyunk...szóval nemtudom..lehet hogy zárni kéne a shortot...viszont szeretném még megtartani.
a darabszám az magánügy..nem fontos megadni..ha nem akarod.. a szintek az érdekesek..
nálam tapasztalat volt 22750-780körül szokott pattanni..véletlenül nem ok-ztam le a 950et akkor DT. lett volna..mert tudom a 950et nehezen viszi át..
ezért tartom.. réssel esett ma..szerintem visszamegyünk 23k fölé egy kőrt..
mondjuk tény magasan vannak a részvények sok nyerő van bennük sokan kiszállnak..olcsó az ingatlan.. olcsók a valuták..és a hagyományos májusi kiszállás legendája..
tény otp nélkül bux nem tud esni.. meglátjuk-- 5650nálam erős támasza az otp-nek..innen rendszerint felfelé tör ki..950en meg sokáig tököl..
sajna kis piac vagyunk bármi lehet.
nézzed meg a topik címet. Tényleg bud szarsz bele kérésembe....