Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

A tenapi shortot eladtam…

#384497 Fornit

A tenapi shortot eladtam még 100 alatt.

Nem volt mennyiség szerencsére.

hohoho látom kezd szines…

#384471 Rozsdáskilincs

hohoho látom kezd szines lenni a kép ezt már szeretem mikor mindenfélét lehet errefelé hallani:D

A vételi pánik elmaradt eddig szvsz el is marad szuttyoghatunk ezeken a szinteken egy pár napot.

Re: nincs cím

#384470 Ibiza Előzmény: #384461

:) viccesfiúk... 780on vettem a tegnapit azt adtam el.. elírtam... tegnap beírtam

de így is javítottam mert 11580 volt elöször:))

#384461 Hathor Előzmény: #384451

22.580on? :)

szerk: ja látom Ibizának szólt, mert elírta..

valszeg 22.850et akart írni. Amúgy 710környékén volt, ha jól emlékszem.

Amúgy Yo reggelt!

#384460 sbbacsi Előzmény: #384451

Én persze jól besz*ptam a tegnapi short rányitást. Mint mindig...

Vártam x napot, amíg csorogtunk rányitás nélkül, mondván, hogy kell visszateszt vagy valami.

Most tessék, itt van... vagy fordul is az egész... még 1-2 nap alatt kitalálnak vmi szuper kis adósmentést is hozzá és 24k felett pislogok majd. :(

#384455 Tavasz Előzmény: #384442

Tagadhatatlanul a családnak nehezebb kereskedni,idegeneknek könnyebb.nem tudom miért van így.:-)Az érzelem nagy úr a tőzsdén is,mert nem szabad.Most átmentem rezzenéstelenbe,ma megnézem,bejön e a gondolatom,és kitartok,hogy a forintra figyelve döntök,mikor zárom a hamar nyitott pozikat.sosem költöm az összes pénzt,tehát annyira az egész csomagra nem fáj,inkább a kudarcot nehezen élem meg.....

#384443 Very Mary Előzmény: #384439

Szevasztok,

Bud pár konti longot nyitottam 23K körül úgyhogy eshetünk :-) ha már múlt héten korán zártam shortokat, most biztos korán longolok...így szokott lenni

#384440 Tavasz Előzmény: #384325

valaki tegnap mondta,hogy kíváncsi lenne a véleményemre.ez nagyon tetszett.:-))Ha ez nem lóg ki innen,mivel a piacra vonatkozik,továbbra is tartom,hogy a gyengülő forint és a leeső árfolyamok fordítottam arányosak,tehát gyenge forintnál egy kis apanázst vesznek fel deviza fedezettel,majd bevásárolnak a lenti árfolyamokon.Ma megállapodás kormány,bankok,majd az egész elkezd megint fordulni.

forint erősödni,részvény piac felfelé,és a tetőn papírok,vagy határidő longokat zárják és visszafizetik a pár napra kapott pénzeket.Ott devizán is lesz átlafban 2-3-4% profit,és itt a piacon,határiőben stb is is lesz........

Csak most a ritmus egy kicsit más volt,ami azért nem jó nekem,mert nem jól kezdtem nyitni.hamar.tehát addig csönd,és higgadok......

#384439 BudFox Előzmény: #384437

úgynézem tényleg eshetünk most még picit...

elemzések short nyitását javasolják.

másik elemző meg visszatesztről ír..

majd meglátjuk melyik erősebb.

majd jövök később.. csá :-)

#384435 BudFox Előzmény: #384325

bocs...átmásoltam a másikba főnök .

Na nyitó 23.010

110 pontos felgap.

a rés 23.230 ig tart..a rés közepén vagyunk...szóval nemtudom..lehet hogy zárni kéne a shortot...viszont szeretném még megtartani.

#384403 Ibiza Előzmény: #384289

a darabszám az magánügy..nem fontos megadni..ha nem akarod.. a szintek az érdekesek..

nálam tapasztalat volt 22750-780körül szokott pattanni..véletlenül nem ok-ztam le a 950et akkor DT. lett volna..mert tudom a 950et nehezen viszi át..

ezért tartom.. réssel esett ma..szerintem visszamegyünk 23k fölé egy kőrt..

mondjuk tény magasan vannak a részvények sok nyerő van bennük sokan kiszállnak..olcsó az ingatlan.. olcsók a valuták..és a hagyományos májusi kiszállás legendája..

tény otp nélkül bux nem tud esni.. meglátjuk-- 5650nálam erős támasza az otp-nek..innen rendszerint felfelé tör ki..950en meg sokáig tököl..

sajna kis piac vagyunk bármi lehet.