Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: nincs cím

#38534 Ozzy_ Előzmény: #38507

külföldi indexeket és futikat amiba hogyan erőszakolod bele és honnan?

#38507 spekulans Előzmény: #38495

Te ne érts, félre. Teljesen igazad van. Nem vagyok egy sértődös fajta.

Én nem szeretnék topicot nyitni. De ha kérdeztek tőlem, és ha tudok nindig válaszolni fogok.

#38495 Csusza Előzmény: #38489

Nem izélgetés volt, ne értsd félre! Biztos hülyén fogalmaztam.

Én is vendégnek érzem még magam, amiatt sem gyártok topikokat szívesen. [ráadásul én még csak nem is értek az egész tőzsdéhez... :-) ]

#38493 Ozzy_ Előzmény: #38489

Itt mindenki vendég, mindenki egyenrangú, mindenki nyithat új topikot =)

Demokratikus oldal =)

#38491 Csusza Előzmény: #38482

No de van értelme szerinted? Nem akarok topikgyáros lenni feleslegesen. :-)

#38489 spekulans Előzmény: #38474

Én még csak vendégnek érzem magam, ezt ti tudjátok. Ha kérdeznek tőlem én válaszolok.

De igazad van, természetesen, nem ami téma.

#38482 Ozzy_ Előzmény: #38474

nekem már sok topikom van, úgyhogy rád vár a feladat, ne mindenhol én legyek a moderátor =)

Stratégiák megosztásának…

#38474 Csusza

Stratégiák megosztásának, kitárgyalásának esetleg egy külön topik? Csak egy ötlet. Nyissunk? Vélemény?

#38473 Ozzy_ Előzmény: #38467

Az szép. Jó ötlet. Próbálkoztam én is ilyennel, de sose a makróknál. Nem roszz =)

Lehet, ma kipróbálom, mert a munkanélküli adatok általában nagyot rúgnak.

#38467 spekulans Előzmény: #38427

Két féle stratégiám van.

Egyik sem titok. Például én tegnap elött zártam mindent. Tegnap csak figyeltem a piacot, ha nem vagyok poziban, sokan nem szeretik de én a makrokat le szoktam kereskedni, tehát negyed kettő elött attam egy stoppos vételt 14000-ra és egy stoppos eladást 13930-ra.

És a piac eldöntötte ,hogy észak ilyenkor 10K szük stopp, a vége 14200.

Tehát 200pont*10K- 14*2(broki díj)=17200Ft félóra alatt.

#38458 Csusza Előzmény: #38374

Amit spekulans linkelt az ADX-ről az szerintem a legérthetőbb.

Primitíven összefoglalva:

Kék:

Trenderősséget mutat, függetlenül a trend irányától! 20-40 között határozott a trend. 20 alatt iránytalan, 40 fölött már várható az irány változása, fordulása.

Trendváltozás akkor legvalószínűbb, amikor a 20-at alulról, vagy a 40-et felülről, határozottan metszi.

Piros és zöld:

A trend irányát mutatják. Ha megnézed a chartot, egyértelmű lesz. Ha piros van fent csökkenő, ha ződ, akkor emelkedő. Persze ha közelítenek, netán metszik egymást, akkor várható az irány változása.

Tehát a kék teljesen független a zöld-piros párostól! Csak kényelmi okokból vannak egy helyen, hogy a kék mit metsz, az lényegtelen, hisz egész mást mutat.

(ha hülyeséget írtam volna, kéretik rámszólni!)

#38427 Ozzy_ Előzmény: #38370

Rutinos lehetsz már Amiban, ha ilyen régóta használod.

Van valami jó stratégiád?

Persze nem azt kérem, hogy küldd át az afl-ed, csak, annyit, hogy kizárólag ami alapján kereskedsz, vagy azért mást is nézel mellette? Meg egy-két nem titkos irányelvet, ha tudsz adni =)

Külföldön is trédelsz, vagy csak itthon?

Nekem is van egy amiba programozott stratégiám, viszonylag eccerű, de eddig működött hellyel-közzel.

#38398 Ozzy_ Előzmény: #38370

én is köszönöm neked. Pf-en ki vagyok tiltva,de Amatoregy segítségével megkaptam a köremail-ed =)