gondolkodnak rendesen mi legyen:) lehet eltart hólnapig mire megrágják
gondolkodnak rendesen mi legyen:) lehet eltart hólnapig mire megrágják
igen nekem is tegnap az volt tervem ma beverik zárom! Erre a kapzsiság azt mondja még egy nap, olyan vacakul nézki minden. meg azt is mondogatja az amikat úgy elverik besza....k. Idehaza meg tapintható a rettegés.
Hű-ha emelkedünk:)
Lezártam 400 felett a maradék day trade longot a MOL-ban.
Holnap is lesz nap.
de mi van ezekkel odakinnt,elfelejtetenek működni.Se fel se le.Kis esés asztán ők is inkább szundiznak.
De szerintem,szundizzunk mert én is alig látok,hajnalban mindig felkelek megnézem mi az ügy :)
arra gondolok,hogy még max 1 nap lehetne lefelé,és onnan long betölteni a réseket fel,éás asztán meginnt le.
Nagyon neki gondolkodtál! Irj má valamit az ideg kiült ide a vállamra, mára nagyon elfáradtam, zárjunk oszt szundi.
szvsz ha az amik esniakarnak akkor most kiváló lehetőség minden adott, kérdés megteszik e? Ha igen akkor szvsz 12000 ig lefele az kb 5% ez kiadná a mi célárunkat is ami zavaró nekem hogy baromi gyorsan estünk eddig még csak vissza se néztünk.
Te kis csacsi most épp em vagyok határozott,komolyan gondolkodóba estem.Mégpedig azon hogy furdulhatna a piac fel egy pár hétre :)
12000 dji ??? Remélem téged nem befolyásol a beirásom, jó látni a határozottságodatt:)
Te pepe,ha kinnt lefelé nyitnak,és nem felkötés szag lessz,hanem le.Lehet érdemes a lekötésben venni reggelig.
Hát ha odáig feljönnénk,akkor már nem ülök rajta,és így kiszálltam nyerőben összeségében a 2hónapos hanem 3 hónapos shortokból.
Nem engedik korrekciózni a MOL-t. Lezárom inkább, nem bírom nézni ezt a nyűglődést.
Na jó teszek rá stoppot.
én is azt nézegetem,hogy ma ezek kinnt lefelé nyitnak,elvileg meg kell vegyék az alsó támaszt
talán,1-2 nap és kiderül Sp -ben ez olyan 1298 körül van,és akkor lehetne über long minden,még egy kicsit.zárogatok még shortot keveset fenntről,meg bukóban alulról egy párat.Usd/jpy olaj és eur hozott annyit hogy még így is plussz bőven,.És még marad is short,aszongya dji-ben most hogy zárogatok,már csak 11800körülről van és 12136-ról de ki stoppolom őket 12600-on már végleg és sp-ét is.
Nem!
Mikor ilyen helyzetekben eladom a pakkot, akkor utána szokott jönni egy markánsabb visszateszt.
Bár jelenleg elég borús az ég, nem hiszek benne.
Még egy rés lefele nem jutot eszedbe?:)