Amúgy szerintem felköthetik záróban,lehet akkor érdemes lenne ezt a pakkodat megfelezni.Márminnt a felének a felét :)
Amúgy szerintem felköthetik záróban,lehet akkor érdemes lenne ezt a pakkodat megfelezni.Márminnt a felének a felét :)
Most nem laptop-ról nyomom.
Elbizonytalanodtam, megvan még a fél Mol day trade pakkom. Olyan szépen megtartotta egyelőre a 22000, és nekem a pakk ez a része 2212x-ről van, tehát 0-ba nem tehetek stopot, mert rögtön kiveszik. Lehet, átviszem holnapra, várok egy kis korrekciós hullámot, hátha betölti a nyitórést.
na a stop már nullában is rajta,mehet amerre akar :)
Na basszus jó nagy felhő ha itt az egyik széle:D
ügyes vagy,de most nézegetem a chartokat,lehet innen long jön fel,és elmarad a lefelé.Meg is próbálom eur/usd.Hátha innen új csúcsra tör :)
hol vagy? itt is 14K
egy eső piacon gyakran előfordúl:D Nehogy teszkós lecsó kolbászos attitüd legyen:D nem figyelem azse tudom hol járkál
Van egy kis szabadidőm és rögtön vettem játékból 100db FHB-t:) 910-en.
Valaki rendesen szórja és letörte a 950-es ellenállását is, picit túladott:)
Grat Pepe. Pirospontot irjon be magának a naplóba.
Ahogyan várható volt, megtartotta a 200 napos a MOL árfolyamot (elsőre).
Vettem Mol-t day trade-re 22100 alatti átlaggal.
Másért nem eshet esetleg,.vonatkozztassunk el a bankadós témától,és a magánnyugdíj pénztártól. Miért nem töri már felfelé a 6200-at,elég hosszú időtávon,ha már mindent beáraztak ami negatív lehet.Mert van még valami kis sundán bundám,ami ha kicsi akkor megtartja a papír az 5000-5600-at és mehet új csúcsra,ha nem foglya akkor meg 4400-alá,szóval ha nagy a baj.4950-ről lenne igazán shortos.Addig még nézegessük.Belevenni szerintem életveszély.,jobb nem piszkálni,akkor nincs baj.De lehet őszig teljesen érdemes kiszállni,vagy akár idénre a magyar piacról.,de ez csak az én meglátásom.
Szkeptikus vagyok, mert emlékezz vissza akkor ment le kb. 4400-ig mikor öntötték a bankadó miatt.
Ráadásul egész Eu-ban szeretnének közös bankadót, tehát ez semmi kép nem negatív kilátású hír az OTP számára.
Az idő majd eldönti ezt a kérdést, ami nagyban függ a nemzetközi hangulattól is.