Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#383968 PRESLEY Előzmény: #383921

maga honnan tudja hogy mit csinált ott volt.

a rendörség szerint debrecenben elütöttem egy embert,a saját kocsimmal,(nekem nincs kocsim és ebben az életemben nem voltam debrecenben.) no erre mit lép.

holdra szállás sem volt és mégis mindenki elhiszi.

elhinni mindent ellehet.megkell győződni ,hogy igaz vagy nem igaz.

#383937 Koffein Előzmény: #383934

Érdekes. Valakinek nagyon érdekében lehet, hogy ne nagyon zargassák...

Habár, most már negyed akkora portfólióval rendelkező cégvezér fenekét bevédeni mennyire trendi, azt nem tom...

#383936 kosami Előzmény: #383934

Még én sem kaptam választ

Bezzeg mikor a phylaxiával kapcsolatban írtam, 2 hét után jött a válasz.

#383934 zeeh_ Előzmény: #383921

Azért kíváncsi lennék,hogy a PSZÁF-nél konkrétan, név szerint ki az az ember,aki falaz BCS-nek és a szőnyeg alá söpri a több ember által is benyújtott beadványokat. Más magyarázat nincs arra,hogy 1-1.5 hónap után még mindíg nem történt semmi.

#383921 Koffein Előzmény: #383899

Ez az, tett a faluért, de sajnos nem volt annyira okos, hogy meg is védje magát a sok viperától...

ennyi:

"...embereket sosem vágott át. Sosem emberektől csalt, csak az Állambácsitól.:)"

http://www.atveresek.info/index.php?option=com_content&view=article&id=27:stadler-jozsef&catid=11:erdekes-cikkek&Itemid=3

pl B.CS. kit ver át? a kis embereket, akik hisznek az ecoban és pénzt adnak a wc papírként sem használható ígéretért...

#383899 zeeh_ Előzmény: #383875

Meg kell nézni, hogy mit adott Akasztónak. Ő nem elherdálta a pénzt, mint sokan mások, hanem igen sokat profitált belőle a község. Nehezen fogsz olyan embert ott találni, aki szidná őt, mert rengeteget tett a faluért.

#383875 Koffein Előzmény: #383857

nem az a lényeg, hogy most adót csalt, vagy nem... mert qrva sokan csalnak adót, ilyen, olyan módon... a lényeg, hogy egy ilyen józan paraszti ésszel megáldott ember, a semmiből milliárdos vállalkozó lett, majd ezután (ha jól emlékszem) vagyonelkobzás és ismét a semmiből felépít valamit, az nem semmi... na az ilyen mentalitás hiányzik, mert nem a sebeit nyalogatja folyton, nem a fénykorát sírja vissza, hanem cselekszik, próbál valamit alkotni...

#383857 Ibiza Előzmény: #383852

"hát ezaz pedig a stadlerfélék feltudnák virágoztatni az országot."

húúhhh ez kemény volt.. adócsalók mint felvirágoztatók.. ha komolyan írtad nagy gáz van.

#383852 PRESLEY Előzmény: #383828

hát ezaz pedig a stadlerfélék feltudnák virágoztatni az országot. ezért sincsenek hatalmon. hiszen pont azt akarják a mostaniak hogy rabszolgák legyünk. ez van és nem más .

#383828 Koffein Előzmény: #383813

Ide egy teljes átvizsgálás kellene... sajnos csak a szerencsétlen Stadler féléket bírják lecsukni :(

#383813 Zotya32 Előzmény: #383810

Kedvenc rádióm volt. Jó lenne egy alapos Nav vizsgálat eco, meg BCS és cégei házatáján. Ezek tuti lenyúlták a lóvét, nem hiszem el, hogy nem hozott pénzt a rádió.

#383810 Koffein Előzmény: #383777

Szomorú :(

Ha valakit érdekelnek a friss hírek ,a rádióval kapcsolatban, hogy lesz.e belőle valami, vagy elmúlik a múlt homályában, akkor csatlakozzatok az

Egymillióan, de legalábbis sokan a radiocafe 98.6-ért!

http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_173998989323253&ap=1

Vannak hsz-ek, amikben a rádió volt alkalmazottai, vezetői is megszólalnak és elmondásuk szerint azt sem tudták, hogy mennyi volt a rádió bevétele a reklámok után, mert minden az econ keresztül ment...

#383670 PRESLEY Előzmény: #383656

persze megveszik mert biznak hátha aki eladta az meg hátha nem. itt magyarországon nem lehet tsztességesen tőzsdézni. egy két részvény talán kivétel.