Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: nincs cím

#390743 pepe01 Előzmény: #386872

Mikor gombot előzni akarta az tisztán a saját hibája volt, pedig a két riporter is nyomta a hülyeségét. Nem tudom mit néztek.

Abban a kanyarban gomb azért húzódott balra , mert az volt az ideális ív, a kis "cigánygyerek" azt hitte, hogy beengedik a nagy arcát, nem jött be neki!

A többi kétes gomb esetet nem láttam.

#390739 zeeh_ Előzmény: #390727

Jó volt, de 2 órán át az esőt nézni, nem volt az igazi. :)

M. Schumacher régi önmagát adta, Massa & Kobayashi előzése parádés volt. Nem felejtett ő el vezetni, annal ellenére sem, hogy sokan már leírták, csak a Mercedes képtelen normális autót adni alá. Szinte biztos vagyok benne, hogy ha újra a dobogó tetején állhatna ismét több év szünet után, az hatalmas erőt adna neki, mert pszichésen tuti, hogy hatással van rá az elmúlt másfél év sikertelensége.

Buttonnak én adtam volna 20 másodperc büntit, nem volt ez annyira ártatlan, mint amilyennek kihozták a meghallgatás után.

#390729 banyaiz Előzmény: #390727

Jól ment ma, megérdemelte volna dobogót. :) Egy rendes vasat már igazán építhetne a merci kezd égő lenni a gyárnak is ez, Rosberg sem egy rossz pilóta de ő is csak szenved állandóan.

jó volt a mai futam. Azé…

#390727 Zotya32

jó volt a mai futam. Azért az öreget még ezzel a hulladék mercivel sem kell leírni...

csak amint száraz lesz a pálya, red bull, és a meki-láren fölénye egyértelmű lett.

Viszont Massát és Kobakmacit milyen szépen hagyta ott, a reflexei még megvannak... :)

#386872 Koffein Előzmény: #386641

versenyzett, mint anno a nagyok... lukat látott betette, nehogy már előzni se lehessen... erre meg megbüntetik, ez tuti rasszizmus :D

Nem F1, de egy ilyet sem…

#386871 Koffein

Nem F1, de egy ilyet sem minden nap látni, hogy a versenyző az utolsó körben nekivágja magát a falnak :D

_embedded

#386653 zeeh_ Előzmény: #386641

Jaja, ezt olvastam én is.

Én már azt várom, hogy kiálljon Szanyi Tibor és fasisztázza, nácizza, antiszemitázza, rasszistázza szegény bírókat. :DD

#386648 Ozzy_ Előzmény: #386633

Akkor te másik futamot néztél.

313 körül nem ment tovább. Egyszer volt, hogy 291-nél kiakadt, de akkor a kanyarban is annyit mutatott, amikor a másik versenyzőnél már csak 130-140-et. Tehát abban az egy esetben szimplán lefagyott a sebbességmérő.

ha gondolod nézd vissza.

#386641 Kissherceg Előzmény: #386638

hamilton bolond, azt nyilatkozta, hogy azért büntetik mert néger... :D Ez kész bazzzz... vadmalac volt ma.

#386638 zeeh_ Előzmény: #386632

lángosképű :))))

Utoljára talán Alonso volt ennyire mákos abban a 2 évben, amikor vb címet nyert. Akkor neki is sok minden a kezére játszott.

Régen szegény Mika Hakkinen volt nagyon szopóágon az utolsó évében a Mclarennel, pedig a régi Schumacher-Hakkinen csaták nagyon jók voltak.

#386633 Ibiza Előzmény: #384104

2x 3x mutatták soha nem volt több a sbeségmérője.. és látszott is.. nem megy többet..

ekkora mákot mint lángos…

#386632 Ibiza

ekkora mákot mint lángosképű vettelnek... nem is értem..tényleg oda ad a sors ahol már sokat kaptak..akik meg mennek le abba még rúg párat..

de ha már vettel kerékcseréje szar lett webbert sem akarták gyorsabban megcsinálni..ezt azért tudatosnak gondolom..

#384104 Ozzy_ Előzmény: #383962

Az a 291 a gép lefagyása volt. A múltkori futamon is volt ilyen, hogy bentragadt egy értéken a sebességmérő. Nem tudom vissza lehet-e nézni de látszik, hogy 291-nél megáll a mérő és se le se föl. Még a kanyarban is ugyanazt mutatja.

#383999 Ibiza Előzmény: #383984

azért azok egyéniségek..és tehetségek voltak..

egy éve írtam (akkor még sehol nem volt) tehetségnek Buttont.. vagy kubicát...

#383990 zeeh_ Előzmény: #372474

Igen,az feltűnő,hogy amikor Honda volt,nem nagyon ment. Lett Brawn GP, megszűnt a nyomás, világbajnokok lettek. Megvette a Mercedes,megint nem megy. Komoly nyomás lehet a háttérben rajtuk a tulaj felől,ami ha nagyobb mértékű, áteshetnek a ló másik oldalára.

#383989 zeeh_ Előzmény: #372474

Igen,az feltűnő,hogy amikor Honda volt,nem nagyon ment. Lett Brawn GP, megszűnt a nyomás, világbajnokok lettek. Megvette a Mercedes,megint nem megy. Komoly nyomás lehet a háttérben rajtuk a tulaj felől,ami ha nagyobb mértékű, áteshetnek a ló másik oldalára.

#383984 Koffein Előzmény: #383962

anno senna, nelson idejében más világ volt... H váltó, elektronika +kers nélkül, csak az ember és a vas volt, most meg irányítóközpontból mondják, hogy milyen kör időkőt fusson a versenyző + a harmadik lábukkal nyomogatják a lapátokat, könyökükkel lukakat tömködnek, miközben váltanak, plusz a szabad kezükkel kormányon gombokat nyomnak... versenyzés ez? akár a nasahoz is mehetnének űrhajósnak, annyi mindent csinálnak már... :)

én aszondom, legyen egy lecsupaszított motor, mindenféle kütyü nélkül ha nem is 4fokozatos váltó, de egy 6osat belé vágni, rádió nélkül oszt tolják neki... na ilyen körülmények között lenne verseny, mert nem tudnák mondani a boxból,hogy májköl spórolj a gumikkal, mert kritikus szinten van a béta tekerentyű hálózata... :)))

erről beszélt webber a m…

#383962 Ibiza

erről beszélt webber a múltkor, nem egyforma vettellel az autóik.. megnyerte edzést az ő autója mindjárt csak 291km/órág ment csak vettelé pedig tudta a 315öt.. így nem nehéz világbajnoknak lenni..

érdekes a szürke egér shumi is.. bebizonyította amit írtam anno.. precíz és jól idomított maximálisan terhelhető..shumi..de nagyon szolíd képességekkel... nem látni benne a sennás.. hantos.. nelson P.-és kivételes képességeket tehetséget..