http://www.a5.hu/cikkek/2/47242.shtml
"A Török Nagydíj pénteki edzésnapját szinte teljesen kihagyó Sebastian Vettel az élre ugrott az utolsó tréninget, ahol akadozó KERS-szel is 1 ezredmásodperccel futott jobb időt Michael Schumachernél."
http://www.a5.hu/cikkek/2/47242.shtml
"A Török Nagydíj pénteki edzésnapját szinte teljesen kihagyó Sebastian Vettel az élre ugrott az utolsó tréninget, ahol akadozó KERS-szel is 1 ezredmásodperccel futott jobb időt Michael Schumachernél."
Schumi nyer holnap... Vettel első kanyarban ütközik a két Mekis mercivel, aztán a 15. körben jön az eső :))
Ja, mert Brawn ült a volánnál, nem Schumi ugye, aki vétett egy hatalmasat és ezzel bukta is az időmérőt. Ismétlés kiválóan mutatta. Brawnt szvsz nem kéne lehúzni, három istállót is a csúcsra juttatott ( , Bennettont, Ferrarit, Brawn GP-t ). Brawn GP diadala után azonnal jött a Merci és megvette.
Én azért megnézném, hogy milyen, esetlegesen gátló Merci direktíváknak kell megfelelnie Brawn-nak, hogy ennyire nem megy a csapatnak. Érdekes, hogy a másik gyári csapattal sem ment neki, a Hondával. A meccs itt minden istállónál az aerodinamikai mérnökök zsenialitásán áll vagy bukik.
Itt Brawn-nal van a gond... azt hiszi, hogy a ferkánál van és mükszik az a taktika, mint az arany korszakban, de nem műkszik... ott legalább ki tudták autózni az előnyt, de most az eltaktikázásnak köszönhetően még az időmérőn elért helyüket sem tudják megtartani :)))
Vissza kéne vonulni és átadni a fiataloknak a helyét, ha Sumi kell a Mercinek PR értéke miatt, akkor maradjon még, de a Brawn-nal már nem nagyon kéne számolni, mert lejárt felette az idő...
M. Schumacher 14.
Mit össze nem szenvednek, zsinórban eltaktikázzák.
Nem lepne meg,ha Brawn/Schumi év közben repülne.
sajnos ez tünik el a sportból.. 30gombos kormányok..mérnöki tudással nyerhetsz..miközben könyököddel légcsatornákat állítgasz..a pöcsödre meg rá van köve a hátsó légterelő mozgatás..hosszú egyenesekben dinamóval beletekersz egy szusszanásnyi hajtást..
viccc..
Úgy néz ki Mansell-t nem csak én emlegetem :)
Zonta kétiránybl előzése az felejthetetlen. Azt vagy 10-szer visszanéztem. Azt gondoltam magamban, ha most én lennék ő leállnék a pálya szélére azt hazagyalogolnék :)
Persze ez nyilván nem így lenne, de nagyon hatásos jelenet volt.
Mondtam, szándékosan nem írtam Senna-t. Róla egy újszülött is tudja, hogy klasszis volt.
Mansel-Hill ügyben meg azt mondom ez legyen köztünk a legnagyobb vita :)
De tényleg nem tudok mást, aki utsó kocsiból elsőt csinált ;)
:) pont megtaláltad az általam legkevesebbre tartott két pilótát..a harmadik sajnos a mi zsoltink.. tejbetök a négyzeten..
Mensell meg Hill..
Mensellnél falábúbb sofőrt még nem láttam.. és pont ez a kettő akinek az f1-es IQ-ja zéró a szememben..
http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=31379
3,30percnél nál nézd meg Sennát..autó hogy viselkedik mit csinál a kerék..megcsúszik és már lükverc..de úgy hogy ne menjen senkinek..amúgy ez egy nagyon jó verseny volt..
Részben neked írtam, hogy egyetértek veled, hogy Sumi nem különleges pilóta.
Másrészről felhoztam példákat, hogy miért gondolom, amit gondolok.
Harmadrészt szerintem (többek között) Damon Hill valóban tudott valamit, amit mások nem.
Írhattam volna Mansell-t is, (akinek balszerencséje miatt Piquet harmadszor is világbajnok lett), vagy bárki mást, aki nagyot produkált Forma-1-ben.
Szándékosan nem írok Senna-t, meg Prostot, mert az evidens ebben a sportban.
De szerintem te sem tudsz olyat mondani a forma-1 történetében, aki sereghajtó autóval végig vezette a mezőnyt és csak műszaki hiba miatt lett 2. Mindezt úgy, hogy nem kihullottak előle, hanem éles versenyben. Ha ez nem a pilóta tudása miatt van, akkor biztos a kocsi táltosodott meg csak a magyar futamra, csak a Hill alatt.
Szóval mondhatod, hogy úgyis mindegy....
nekem írtad de nem mintha válasz lett volna.. olvasd el újra meg talán az előzményeket is..
ha hill neked a klasszis akkor meg úgy is mindegy..
Pontosan így látom én is.
"a zsenialitás az vész- vagy extrém helyzetben jön kilátványosan..ilyet nem nagyon láttál sumitól.."
Amikor Hill ellen veszettnek látta a küzdelmet akkor kilökte a pályáról, verseny nuku.
Aztán Jacques Villeneuve ellen ugyanez, csak akkor sikertelenül.
Az első elengedési botrány is tőle indult, amikor Eddie Irvine-t utasították, hogy engedje el, illetve volt amikor szintén Irvine tartotta fel a sort, hogy Sumi mehessen.
Ha már klasszisokat keresünk akkor inkább Hill. Arrows-zal a Hungaroringen 1997-ben majdnem végig 1. helyen ment. A végén lelassult a gép, ezét Villeneuve lett az első, Hill 2. Még egyszer lassan leírom: Arrows-zal!
Ha Sumi annyira ismer minden csavart, akkor valószínűleg a csavarhúzót nem találja, mert elég gyengén muzsikál egy nem túl nagy nevű Roseberg is rommá veri...
Ferrarinál kikiáltották első számúnak, mindenki a keze alá dolgozott. Csak nyomni kellett a jobb oldali pedált.
Most ott a kocsi, ugyanaz, mint Rosebergnek, nincs egyes számú pilóta. Lehetne bizonyítani, ha tudna kiugró eredményeket produkálni, de egyelőre átlagosat se sikerül.
Jó pilóta a Sumi, de nem jobb, mint bárki más a mezőnyben. Jókor volt jó helyen.
kiegészítésként, egyet kell, hogy értsek Vályival
http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2011/04/06/ujabb_csodas_szabalyok_a_forma-1-ben/
Senna érát ne tévesszük össze a Sumi, vagy a mostani érával, mások voltak az autók, a szabályok... most egy Senna-Prost versenyhez hasonló soha a büdös életbe nem fog kialakulni, lásd tavaly Hamilton Button egymásnak feszülését, amit csapatérdekből pár kör után le is fújtak...
Kubica? Hát igen, ő is egy Sumacherhez hasonló nagyszerű sportoló, csúcsra tudja járatni azt a gépet amiben ül, csak nem kapott még lehetőséget, hogy be tudjon ülni egy szuper csapatba, mint a ferka, vagy meki,. vagy rb mert vannak jobb versenyzők is lásd vettel... meg gondolom neki is az első számú ülés jó, így még nem jött el az őszhang, így marad a rönő, már ha még vissza tud jönni (reméljük hogy vissza tud jönni)...
Műszakiságról annyit, hogy anno a ferrarinál csavarra pontosan megtudta mondani, hogy mit mennyire húzzanak meg, hogy plusz egy mp.et ki tudjon hozni belőle... nem kell alábecsülni a tudását, azért mert most nem nagyon virít... nem a vb címért jött vissza, ezt brown is tudja, neki a pr miatt kellett, suminak meg a motorozás helyett kellett az f1 hobbiként, mert asszonykája beijedt és mondta, hogy motorral többé nem versenyzel érted-e... oszt most itt van, az egyik kielégíti az adrenalin éhségét, a másik meg zsozsót teremt a nevéből... a fociban sem azért kell becham, mert olyan pontosan lő, mert már ilyen idősen remegve rúg bele a labdába, hanem a pr érték miatt... ennyi... ez az f1, már nem azaz f1, ami a 70es, 80as években volt, ezt fel kell fogni
ross brawn matematikus..zseni aggyal.. ő is része volt a készen kapott rendszernek.. mint a saját masszőr és pszichológus...és még amiket nem is tudunk..csak és kizárólag a versenyre kellett koncentrálnia.
a zsenialitás az vész- vagy extrém helyzetben jön kilátványosan..ilyet nem nagyon láttál sumitól..
tökéletes gépre tuningolták gyors aggyal jó fizikai- és pszichés állapottal..én ezt gondolom..kiment alóla a háttér most ott maradt kopaszon..
ross brawn nagyot kombinál de shumi a leggyengébb láncszem..bármilyen zseni terv elakad ha a részlet nem működik..szerintem nem lesznek együtt sokáig.. őt használta shumi hosszú évekig..most brawn akarta shumit .. kellett neki a név meg a lendület amit a világbajnokban még benne volt..és persze a vele jövő szponzorok..gondolta mire shumi végleg kiég addigra önjáró lesz a cég.
ferrarinak volt saját tesztpilótája.. nem tudod mekkora a pr shumi műszakiságáról..
Én másképp látom.
Sumakker, sosem volt nekem szimpatikus, de azt el kell ismerni, hogy vezetni azt tud....
A ferrarit ő járatta csúcsra, ross brawn közreműködésével....
Nélkülök, de főleg shumi nélkül, sehol sem lettek volna.
Shumi, szervesen részt vett minden fejlesztésben, és el tudta pontosan mondani, szerinte mit hogyan kéne alakítani az autón.
Ez kb olyan, amikor egy autós, elviszi szerelőhöz az autóját, és azt mondja a szerelőnek, hogy valami nem jó az autón, vagy azt mondja a szerelőnek, hogy nagy gázadáskor felpörög a motor, és nem megy.....
Ross brawn, tavaly, önállóan döntött, ill csinált mindent, most a mercedes irányít, nem hagyják kibontakozni brawn, ezért nem tudnak jó eredményeket elérni.....