Regisztráció Elfelejtett jelszó

Portfolio

Re: Pepe portfolio

#383902 Rozsdáskilincs Előzmény: #383900

és természetesen ezt minimum 10 szer meg kell tenni hogy a kivánatos szinten rögzüljön:D A lélek mikor összeroppan na az tud megfelelő mélységeken elgondolkodtatni a történteken:) Merthogy roppan az nem kérdés, sokan hallanise akarnak részvényekről egy kissebb kalandozások után:D

#383901 pepe01 Előzmény: #383898

Bízom a papírban, de valóban elszámítottam egy kicsit magamat.

A különadó mértéke egy részvényben néhány 100 ft-ot jelenthet, ezért csak arra tudok gondolni, hogy a kutatások sikerében inoghatott meg a bizalom, illetve túlhúzták az árfolyamot majdnem ATH-ra.

#383898 Sly-- Előzmény: #383889

Nem kritizálni szeretnélek, én drukkolok Neked Pepe, hogy nyerő legyél, max. rávilágítani szeretnék a hibáidra.

A higítás kb. a másik legrosszabb taktika a stop nem alkalmazása mellett szerintem, mindkettő ütközik azzal az elképzeléseddel, hogy figyelsz a profit megtartására. Nem faragod ugyan le a nyerőd, de ez csak önámítás.

Ha felismered a hibáidat, az már haladás, tanulni is fogsz belőlük, csak kitartás! :-)

#383892 pepe01 Előzmény: #383888

Szándékosan adtam neki, nem egyértelmű címet, így többen megnézik:)

Én bírom a kritikát, mert van önbizalmam.

Tavaly hasonló nyerőben voltam és különböző magánéleti problémák miatt iszonyatos hibákat vétettem a határidős piacon és negatív is lett az év végi egyenleg. Idén figyelek nagyon a profit megtartására és eddig az élet engem igazol.

Ráadásúl látom a hibáimat, ami bizakodással tölt el a jövőt illetően.

#383889 pepe01 Előzmény: #383887

Teljesen jogos a kérdés.

Az csak az átlag, van benne 43050-ről is:)

Nem fogok realizálni semmit, felveszem az osztalékot és közben sokat day tradelek vele.

A hígításokkal a tőke 40%-a van benne, 32000-nél fogok bővíteni legközelebb.

Igen egyetlen nagy hibám, hogy nincs szívem elfaragni a nyerőt a stoppolással.

Előbb-utóbb elkezdem alkalmazni.

Szerintem az osztalékkal együtt és remélhetőleg további hígítással év végére 10%-os nyerőt várok a pakktól. Amennyiben nem jön be a tervem adórealizálásra fogom felhasználni. A Richter jó papír, csak most kicsit túlhúzták és nincs benne nagy szakmai befektető , mint az Egis-ben, ennyi az egész.

#383888 Rozsdáskilincs Előzmény: #383887

Hát Pepe01 nemtom lesz erőd a folytatáshoz?! Aki beirja a poziját annak kemény kritikákát is ki kell állnia:D

Szegény Hathor jutot eszembe. Megtisztelte a fórumot az öszinteségével. Utólag persze jól kioktatták. Más farkával verni a csalánt, na azt szereti mindenki:D

Én örülök a topikodnak! Sok sikert a spekuba! Jobb lettvolna talán a "Pepe01 Portfóliója" cim igy kicsit megtévesztő szerintem mindenki a PF-re asszociál.

Várom azokat az ellenálásokat!

#383887 Sly-- Előzmény: #383885

Kicsit tág a stopod.:o)))

A hosszú távú nyereségességhez ez is hozzátartozik.

Hol fogod azt a Ricsit zárni, mi a taktika? 32K-nál, mikor már nagyon ideges leszel a pozid miatt? Vagy ki akarod ülni? Több év is lehet akár, mire nyerőbe fordul..

Ha minden bukó pozidat tartod, mert nem akarsz bukót realizálni, egy idő után elfogy a kereskedésre szánt pénzed.:-)

Ha most ezt is realizálnád, nyilván erősen megcsappanna a 23% nyerőd.

Hogy is van ez akkor, hmmm?:-))

#383885 pepe01 Előzmény: #383883

Kicsit ciki ,de azért leírom.

Richter beker. átlag: 39469

Mol beker. átlag:23800 (kabala, néhány darab)

Zwack :12500

A Plotinus pakkomat eladtam több részletben, át szeretnék ülni Forrás/OE-be a nyári szezonra, egyelőre még nem álltam be a könyvben, de szeretnék 750 alatt vásárolni belőle.

Pepe portfolio

#383883 pepe01

Sziasztok!

Létrehoztam "magamnak" egy külön topikot portfolio-m rögzítésére, mert bebizonyosodott, hogy a blogolás nem teljesen alkalmas erre a célra.

Remélem most nem szegtem a fórum szabályzatát.

← Újabb hozzászólások 141 - 152 / 152