Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#386579 pepe01 Előzmény: #386575

Egy konzervatív befektető , mint Én is az általad említett sikereket nem irigyli tőled, mert ÉN rá sem nézek ezekre a papírokra (kivéve OTP).

Amennyiben azt hiszed, hogy sok éven keresztül nagy bukták nélkül folytatni tudod a sikerszériádat, akkor nagyon tévedsz. Te most az extra kockázatos befektetéseket soroltál fel (kivéve OTP), de junk papírokkal való kereskedést csak nagyon kevesen űzik. A befektetők általában akkor elégedettek, ha a BUX hozam feletti profitot tudnak realizálni.

Másrészt pl: Pannunion esetén kevés lett volna a józan paraszti ész is.

#386576 PRESLEY Előzmény: #386559

gondolkodjon el a hogy milyen hülyeséget irt .nagytudásu .

valakinek buknia kell hogy magának nyeresége legyen.nagy részben erről szól a tőzsde.

mindig csk az egyszerü emberek látják át az egész nagy élete.ez vonatkotik a tőzsdére is.

elég csak az egyszerü parasztemberekre gondolnia

ezért magának is csak annyit gondolkodjon és utána írjon vagy beszéljen,mert különben hülyeség lesz belőle és gyalázkodás.

#386575 PRESLEY Előzmény: #386559

ja betettem 9000.otp vártam ugy ahogy maga mondja és mi lett még mindig 6000. na akkor mondja meg a hogyant nagy tudású testvérem .

hibridbox.megdupláztam 400.ft rol 800ra. 1 honap alatt

econet.35ftról 49.ft ra 2 nap alat

otp .3500ft rol 7100ft.4 honap.

#386559 Kriszti@n Előzmény: #385761

neked nem való a tőzsde ...egyszerű vagy mint a faék.. azt hiszed beleteszed vmibe a pénzed és ha holnapra nem duplázódik akkor szar a világ... a hozzászólásaidból világos, max. más nem mondja meg neked...

#385761 PRESLEY Előzmény: #385096

sajnos jo lett vona az 500.szép kerek

kivánom minden matávosnak hogy legyen legalább 600.mert ez az osztalék dolog.ez nevetséges dolog. ez csak annak jo aki nek gégen van illetve az osztalék előtt 3 hónapja.

#383854 PRESLEY Előzmény: #383817

az a baj hogy sokaknak tényleg minimálbérük va azoknak még az 1000ft is sok. hát ez a gond és ezek nagyon sokan vannak és akiknek nincs munlájuk.azok hogyan. azoknak internetük sincs. itt csak azok irnak akiknek jo dolguk van . és a milliókkal mi van? örülnek ha nem halnak éhen. nemhogy telefon meg internet. hozzáteszem,vannak aki 18 órát dolgoznak ,vannak akik 1 orát sem mert nincs ez két szélsöség.elveszik a munkát mástól.pl a nyugdijasok is elveszik, a rendörök is elveszik,ezek több százezren vannak. no ezt kell megszüntetni és átadni azoknak akiknek ninc munkájuk és akarnak dolgozni. mindjárt lsz többelöfizető a TCOM nál.

#383817 filter Előzmény: #383780

Miért nem akkor veszed igénybe, ha null ft-ért adják?

Nagyon jó dolog, hogy adott előfizetői díjért beszélhetsz szabadon az összes vezetékes és t-mobil irányba.

Itt a lényeg, mert megindul a verseny a mobil szolgáltatók között is szerintem, mert ha már ingyé hívhatom a t-mobilos számokat vezetékes vonalamról váltok t-mobilra. Sokan így fogják gondolni.

A nethez meg, ha jót szeretnél szükséges még a vezeték.

#383799 PRESLEY Előzmény: #383783

az igaz talán még feljebb is lesz. csak az a kérdés lesz -e 2012. figyeljenek. azt sem tudjuk mi lesz holnap nemhogy. 2012. aki tudja azt miliárdosssá teszem.

#383783 joco9 Előzmény: #383692

Üdv!

Tök komolyan gondolom hogy veszek mivel osztalékot szerintem fog fizetni ezért 2012 áprilisra 600 körül lesz legkésőbb!!!

#383780 PRESLEY Előzmény: #383736

milyen csomag akkor én is megyek.

ha 1000ft lesz havonta és annyit beszélek amennyit akarok az jo

egyébként ki az aki több ezer percet beszélget?

#383736 filter Előzmény: #383692

Nekem van vezetékesem, épp eszű vagyok és azt mondom ez az új csomag nagyon jó ötlet volt.

Nekem nagyon bejött és gondolom másoknak is, ami még fontos hozni fogja a mobil előfizetőket is a telecomnak.:)

#383692 PRESLEY Előzmény: #383675

lehet gunyolodni. amikor 580 rol esett szo akkor mi volt. ugyan mi jo a matávban mindent elvesztett már holvan a vezetékes telefon ép eszü embernek nincs matáv vezetékese