igaz
Lehetne itt kaszálni... Csak merésznek kell lenni és szabályosnak :) Utóbbi pedig keveseknek erénye. Erkölcs, türelem és tőke is kell a szabályos üzleteléshez, a mutyiművészek számára mostanság túl reflektorfényes időket élünk, ők itt megcsúsznának :)
csak esésben van forgalom, tehát egyelőre nincsennek még vevők a piacon.
amit beraktam ábrát azon azt látom 30alá átlagolnak...
sok kis ember hirtelen összeáll egy egésszé...ők látják mennyi a baráti részvény..
ilyesmi lesz.. azért vettem ..legyen tét.. érdekel mit pekuláltak ki.
gerendai helyében tuti leboltolnám, hogy felvásárol 30 alatt rakat részvényt, majd bejelenti, hogy a sziget megveszi econetet :D:D vagy vmi jó hírt... Simán kaszálna sok 10 misit..
Valahol fordulni fog az bizti. Ha még végűl likvidálni kényszerűlnek a Szigetet, akkor is többet ér 10 ft-nál. Sztem most már egyértelműen a Szigetből való kilépést árazzák. Hogy marad v megy a Sziget, rövidesen eldől.
-7,14%
Brutál ez a 26 Ft-os ár. Névérték negyedénél tart majdnem.
Szigeten már Unicredit jelzálog figyel, így az kiesett. Est lapok?
Ez a baj, h x bankkal kell tárgyalni...
Melyik ad majd hozomra és mi lesz a fedezet?
Gerendai azt nyilatkozta az origonak h 650millió garantált osztalék fizetnek 5éven keresztül ...fedezetnek. Amúgy meg már tárgyalnak x bankal.
Ja még kitépik itt, mint a KEG-et :)
nem tudom de ,valahogy ezek az esések nem véletlenek.itt mozgatják a szálakat. és ezek pedig ugyis a semmiből kapják a részvényt. mint a bankok aki a semmiből csinálják a pénzt(hitelkihelyezés. ez a pénzcsinálás trükkje. magyarul pénzhamisitás amit a tőrvény büntet,de nem a ban kokat.)
ezt nem én találtam ki interneten több film is van a bizonyitékokkal.
a részvényekkel is manipulálnak az biztos.pl.
hibridboxot németbe feljelentették mo rszágon nem ,amit ott nem lehet itt igen