annyira nincs nagy gáz, a forint is szépen visszament 266 környékére.
annyira nincs nagy gáz, a forint is szépen visszament 266 környékére.
bejelenthetnék a megállapodást, faxtolcsy nélkül...ezt a barmot meg rúgják ki....amokfutó ökör...még kósaszijjarto-nál is rosszabb, mert azok nem szakminiszterek....
Pontos tavalyi képet fest ez a hsz is előttem..
szomorú emlékeket idéz fel.
Na mindegy nézzék a longosok a 22.732es 200napos bux mozgót, mások is azt nézik.
Kb ilyen gondolataim vannak nekem is, nagyjából megfogalmaztad röviden, amit gondolok, hosszabban meg leírtam fent.
Még jó, hogy rengeteg szaladgálni való dolgom van, így esélyem nincs, hogy figyeljem 11után a héten, ma is lelépek előtte.
gyj-k előtt vettem...gyj-k jók lettek, hangulat tegnap jó volt a világban, csak faxtolcsy miatt nem ment....lengyelek és csehek is napközben tegnap szépen mentek a többivel, csak a bux nem....
Márciusban is ugyanez volt.
hetekig mocorogtunk 5300 környékén OTPben.nekem a fő etalon a piacra az ő mozgása,a többi a tejszínhab...Kivárom,mert valami lesz.
ha esés,akkor levonom a konzekvenciát:-)
Elvileg támaszon vagyunk,de döghalál ez a piac,tegnap se tudtunk menni a jó hangulatra...ez a mai nap kb annyira értelmes mint az egész heti bux kereskedés (bár ez annak nem nevezhető).
Én Csilla tartom.Így jártam,a forgalom az mindig jó,főleg ha ma olyan gyertya lesz,amit várok.Kosztolányi atyánk mondotta,hogy a kisforgalmú esés a gáz.és ebben nagyon igaza volt.Szóval most egy kicsit még lapot húzok,tehát kivárok...:-))
kormányszóvivő szerint legkésőbb keddig megegyeznek...szvsz faxtolcsy javaslataiból semmi nem lesz benne.....majd azt mondják, csak tesztnek szánta....
Sajnálom skacok..
ez tényleg gáz, ezt egész tavalyi évben végig éltem longban..
ugyanez a szitu volt
ha sokáig így marad ez a hazai piac, akkor itt senki nem fog venni, csak eladni.
Kis papírokat a pincébe döngölték, jöhet az egész piac?
vagy csak kiábrándítják a népet, és megint a nagyok húznak rajta egyet majd, hogy mi csak a végén segítsük az emelkedést majd..
majd kiderül...ráadtam egy picit most....600 a KT....régen 450 -nek kéne lennie.
Nagy forgalomról még nem beszélhetünk, csak nagyobbról, mint előző nap, ami szerintem a támasz zóna megvétele miatt volt, ott növekedett a vétel eladás, ennek köszönhető a forgalom.
Hello..még szerencse hogy tegnap nagy forgalommal adták az OTP, MOL -t..igy a nagybefektetőknek ismerjük a hosszabb távú elképzeléseit
Ja!
Csilla mi van veled? Írj egy sort mi lett a longgal? Gondolunk rád! ,-)
szerk: bux támaszon nyitott 22.814en.
Forgalom kaki
Yo reggelt!
Még ma raktam fel egy kis bux áttekintést a blogok közé.
Üdv.
futuresok kis minuszban...akkor Ázsia vegyes...ma esés lesz nyugaton. mert tegnap Európa is nagyot emelkedett
Igaz a shortok zárva, de így is jó lehet keresni prompt-on.
nem nagyon..