Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#383398 Euroman Előzmény: #383395

bejelenthetnék a megállapodást, faxtolcsy nélkül...ezt a barmot meg rúgják ki....amokfutó ökör...még kósaszijjarto-nál is rosszabb, mert azok nem szakminiszterek....

#383395 Hathor Előzmény: #383392

Pontos tavalyi képet fest ez a hsz is előttem..

szomorú emlékeket idéz fel.

Na mindegy nézzék a longosok a 22.732es 200napos bux mozgót, mások is azt nézik.

#383394 Hathor Előzmény: #383387

Kb ilyen gondolataim vannak nekem is, nagyjából megfogalmaztad röviden, amit gondolok, hosszabban meg leírtam fent.

Még jó, hogy rengeteg szaladgálni való dolgom van, így esélyem nincs, hogy figyeljem 11után a héten, ma is lelépek előtte.

#383392 Euroman Előzmény: #383386

gyj-k előtt vettem...gyj-k jók lettek, hangulat tegnap jó volt a világban, csak faxtolcsy miatt nem ment....lengyelek és csehek is napközben tegnap szépen mentek a többivel, csak a bux nem....

#383391 Tavasz Előzmény: #383387

Márciusban is ugyanez volt.

hetekig mocorogtunk 5300 környékén OTPben.nekem a fő etalon a piacra az ő mozgása,a többi a tejszínhab...Kivárom,mert valami lesz.

ha esés,akkor levonom a konzekvenciát:-)

#383387 Waszeitung Előzmény: #383381

Elvileg támaszon vagyunk,de döghalál ez a piac,tegnap se tudtunk menni a jó hangulatra...ez a mai nap kb annyira értelmes mint az egész heti bux kereskedés (bár ez annak nem nevezhető).

#383381 Tavasz Előzmény: #383363

Én Csilla tartom.Így jártam,a forgalom az mindig jó,főleg ha ma olyan gyertya lesz,amit várok.Kosztolányi atyánk mondotta,hogy a kisforgalmú esés a gáz.és ebben nagyon igaza volt.Szóval most egy kicsit még lapot húzok,tehát kivárok...:-))

#383379 Euroman Előzmény: #383374

kormányszóvivő szerint legkésőbb keddig megegyeznek...szvsz faxtolcsy javaslataiból semmi nem lesz benne.....majd azt mondják, csak tesztnek szánta....

#383378 Hathor Előzmény: #383374

Sajnálom skacok..

ez tényleg gáz, ezt egész tavalyi évben végig éltem longban..

ugyanez a szitu volt

ha sokáig így marad ez a hazai piac, akkor itt senki nem fog venni, csak eladni.

Kis papírokat a pincébe döngölték, jöhet az egész piac?

vagy csak kiábrándítják a népet, és megint a nagyok húznak rajta egyet majd, hogy mi csak a végén segítsük az emelkedést majd..

#383375 BudFox Előzmény: #383367

majd kiderül...ráadtam egy picit most....600 a KT....régen 450 -nek kéne lennie.

#383367 Hathor Előzmény: #383365

Nagy forgalomról még nem beszélhetünk, csak nagyobbról, mint előző nap, ami szerintem a támasz zóna megvétele miatt volt, ott növekedett a vétel eladás, ennek köszönhető a forgalom.

#383365 BudFox Előzmény: #383363

Hello..még szerencse hogy tegnap nagy forgalommal adták az OTP, MOL -t..igy a nagybefektetőknek ismerjük a hosszabb távú elképzeléseit

#383363 Hathor Előzmény: #383361

Ja!

Csilla mi van veled? Írj egy sort mi lett a longgal? Gondolunk rád! ,-)

szerk: bux támaszon nyitott 22.814en.

Forgalom kaki

#383359 BudFox Előzmény: #383242

futuresok kis minuszban...akkor Ázsia vegyes...ma esés lesz nyugaton. mert tegnap Európa is nagyot emelkedett