Egész jól tartottuk magunkat ezen a fekete napon, 2550-es záró :)
Kint 9.46-os záró, ami forintosítva 2560Ft.
Remélem holnapra megjavul a hangulat, és egyre erősödik majd az eufória :))) Főleg pénteken.
Egész jól tartottuk magunkat ezen a fekete napon, 2550-es záró :)
Kint 9.46-os záró, ami forintosítva 2560Ft.
Remélem holnapra megjavul a hangulat, és egyre erősödik majd az eufória :))) Főleg pénteken.
BÉT hír, kinevezések:
http://www.bse.hu/topmenu/issuers/issuersnews/107070179.html
Na kint már órás, 2órás, 4órás bontásokban kezd felfelé konyulni az indikátor sokaság!
Gyűjtögetik a pakkokat, de csak óvatosan.
Napos momentum is kezd inkább felfelé, mint lefelé irányulni :)
Itt jóval nagyobb összegről van szó, kimaradt a nagyobb szó. :)
Na akkor egy db-ot sem adok 30-35euró alatt :)))
Ha jól látom már reklámozzák a HVG-ben a Váci1 szeptemberi nyitását, onnét is dőlni fog majd a pénz :)
Erre várok, mert ez jóval nagyobb lökést fog adni az árfolyamnak szerintem, mint amit a Leipziger Platz adott. Anno arra cirka 25%-ot ment 2 nap alatt. Itt jóval összegről van szó... :)
Itt a legutóbbi cikk, amiben Sky Office-ról szó van:
http://ewealthnow.com/cash-flow-orco-germany-s-a-expected-cash-flow-in-the-next-12-months/
Ide is:
Lehet, hogy a cég saját részvény vásárlást hamarosan indítja és azelőtt bevásárolt a menedzsment :)
"Company as at 26 April 2010 (9,761 shares), the number of additional shares ORCO
PROPERTY GROUP may redeem is 1,395,625 shares."
"a maximum price of fourty euros (€ 40.-) such as determined by
the General Meeting, would amount to fifty five million eight hundred and twenty five
thousand euros (€ 55,825,000.-)."
"Eighteen months from the date of the General Meeting of the shareholders of the Company
held on 26 April 2010, i.e., until 26 October 2011."
Szóval:
1.395.625 db részvénye lenne a cégnek a vásárlás végén (amikor megszavazták 9.761 db részvényük volt).
Maximum 40 eurót adhatnak egy részvényért.
A saját részvény vásárlást 2011.október 26-ig hajthatják végre.
Tartsák meg ezt a jó szokásukat, de mivel hétfőn megint nem leszek, kedd kb. 10 óráig tartsák eladói nyomás alatt a francia börzét. :)
Közeleg szerintem az a Sky Office hír. Nem hiszem, hogy ez a szeptember utáni időszakra maradna...
A mai nap dög unalom volt. RFV mondjuk izgi volt, még így mozi szintjén is.
Ez jó hír. Tetszenek nekem ezek a bennfentes vásárlások, mert hisznek a cég szárnyalásában.
Bennfentes vétel újra:
Szerintem a Neptune csomagjából vett át Ő is :)
Valamit tudhatnak a bennfentesek :D
És most már jobb? :)
A grafikonra ránézve nem lehetett valami izgi nap a mai...
Sajnos ez egy ilyen hét lett. 4 nap szünet után majdnem elvonási tünteteim voltak. :)
Jövő hét hétfő még kiesik, de kedd 10 órától kb. helyreáll a rend. :)
jókor érkezel, pénteken, amikor mindenki rápihen a hétvégére :D
Kb. fél 10-től jövök,addig tartsátok eladói nyomás alatt. :D
ha kiszállt akkor már nem fog minket _aszogatni, vagyis remélhetőleg :)
:D Ami késik nem múlik.
Könyv alapján úgy nézett ki, hogy a Neptune teljesen kiszállt április közepétől a 740ezer db-jával.. vagy csak pihit tart.